Gastgalerij Ankomm’n

Mentinkweg 5, 7102 GA Winterswijk | Tel: +31 6 15624314 | Toon op kaart

Samen ontmoeten, onthaasten, beleven.

Kom binnen zonder kloppen en kom zoals je bent. Je bent zó welkom. Ankomm’n is open voor iedereen. Of je nou voor een prikkelende expositie, een zingevende workshop of een lekkere lunch arriveert. Kom maar binnen. De deeldeur staat open. Je bent geen klant, maar onze gast. Een gast op zoek naar rust, beleving of ontmoeting. Doe waar je voor kwam of doe helemaal niets. Niets moet. Alles mag. Voeg met jouw bezoek wat moois toe aan jouw en andermans dag.

Gastheer en gastvrouw Hans & Anita ontvangen jou op hun gastgalerij Ankomm’n. Een plek ontstaan in een zoektocht naar rust. Een plek die nieuwe mogelijkheden creëerde. Een plek om te delen. Een plek waar je ontvangen wordt zoals je bent. Er is tijd voor jou, tijd voor jullie. Er is tijd voor elkaar.

Kom es an

Er is niet één type Ankomm’r. De een vindt rust. De ander een luisterend oor of een stevige lunch na een wandeling. Ankomm’n ervaar je niet vanaf een scherm. Kom dus gewoon ‘s an! Pak die kans om op de juiste plek terecht te komen.

"Er is ruimte om jouw ideeën waar te maken. Letterlijk en figuurlijk.”

Over Anita

Deze geboren en getogen Wenterswiekse heeft al veel gedaan. Van secretaresse tot boerin (melkveehouderij) tot bedrijfsleider in de horeca tot nu: gastvrouw van haar eigen sociaal maatschappelijke onderneming: Gastgalerij Ankomm’n.

Samen met Hans Hendriks hebben zij dit concept op geheel eigen wijze neergezet als pop-up galerie en restaurant op de authentieke Deale van boerderij het Mentink van Natuurmonumenten. Een eigen sfeer is hier gecreëerd met vintage inrichting, geinspireerd uit de tijd van Anita’s grootouders op de boerderij. Vaste gasten , groepen die reserveren voor workshops of lezingen of anders, alsook toevallige passanten worden hier ontvangen met biologische hapjes, drankjes en streekproducten. Gaandeweg ontstonden meer activiteiten (muziek, performances, exposities) en een gevarieerder gebruik (vergaderen, cursussen, biologische vegetarische maaltijden bereiden). Een publiek dat de natuurlijke omgeving weet te waarderen, zich aangesproken voelt door duurzaamheid, biologische voedselproductie en streekproducten, en dat graag geniet van uiteenlopende culturele activiteiten. Of publiek dat toevallig langs komt op een wandel- of fietstocht en in Ankomm’n een aantrekkelijk rustpunt (terras) ziet.

Check onze website voor meer actuele info over alles wat we organiseren: ankommn.nl. Kreggel holl'n!

Website E-mail Telefoon