Wijngaard Hesselink

Vredenseweg 168, 7113 AE Winterswijk Henxel | Tel: +31641370287 | Toon op kaart

Op het sfeervolle terras tussen palm- en olijfbomen met uitzicht op de wijngaard, ’s zomers dagelijks te bezoeken; geniet van de wijngaard, wijn proeven of koffie/thee met appeltaart.

Wijngaard Hesselink ligt (tussen knooppunt 9 en 10) in het idyllische cultuurlandschap aan de weg van Winterswijk naar Vreden (Duitsland) 2 km van de grens. Terras met uitzicht op de wijngaard (koffie, thee, fris, wijn en bier)

De Wijn die te koop is bij de wijngaard is gemaakt van druiven die alleen van wijngaard Hesselink afkomstig zijn, in 2013 bekroond als beste allround wijngaard der Lage Landen!

Keuze uit ongeveer 15 verschillende wijnen, wit, rosé, rood en dessertwijn, winnaars van diverse medailles bij wijnkeuringen in Wenen, Berlijn en Nederland, waaronder de Strowijn, bekroond met een gouden medaille.

Van mei t/m september is er iedere donderdag om 15.00 uur een rondleiding met wijnproeverij (3 wijnen met stukjes kaas)voor individuelen of kleine groepjes voor 11,50 p.p. (graag vooraf reserveren, maar niet noodzakelijk)

Groepen kunnen op afspraak het hele jaar door dagelijks voor een rondleiding met wijnproeverij terecht.

Verder kunt u tijdens de openingstijden altijd wijnproeven! (slokje wijn is gratis!)

Openingstijden: 
Terras mei t/m september 7 dagen per week van 10.30 – 18.00 uur. 
Het hele jaar door wijnverkoop dagelijks. 

Klik Hier om rond te kijken op Wijngaard Hesselink.

Website E-mail Telefoon