Jacuzzihuisjes Weidebosch

Haitinkweg 6, 7021 KB Zelhem | Tel: +31614391336 | Toon op kaart

Beleef en ervaar het buitenleven!

Luxueus genieten op een unieke locatie
Wij hebben vier vrij gelegen vakantiewoningen compleet ingericht voor zes personen en bieden zeer veel wellness en privacy. Ontspannen in uw eigen privé buiten-jacuzzi, privé sauna of stoomcabine. Genieten van uw eigen verlichte buiten-jacuzzi. Vers en warm gevuld met bruisend, masserend water. Dit terwijl u kijkt naar de sterrenhemel, opkomende zon en ontspant. Heerlijk onthaasten en genieten van de rust, vogels die fluiten en het fantastische vrije coulissen landschap. Het grote voordeel van onze buiten jacuzzi’s is dat ze 24 uur per dag op een zalige temperatuur tot uw beschikking staan, geheel privé.

De ligging is zeer landelijk en toch op 5 minuten loopafstand van het gezellige dorpje Zelhem, ook wel het groene hart van de Achterhoek genoemd. Kortom:

Het unieke plekje “buiten” de schoolvakanties
 

Tijdens de schoolvakanties zijn er veel vermakelijke voorzieningen voor jonge gezinnen. Eén van de unieke elementen van Weidebosch is de dierenboerderij en de diverse allerleukste arrangementen………
Live zien, beleven, meemaken en ervaren hoe een kalfje ter wereld komt? Dat kan via onze geboorte Whatsapp melding.

De perfecte plek om tot rust te komen; voor een week, midweek of een weekendje weg! Wij heten u van harte welkom in één van de luxueuze en sfeervolle vakantiewoningen.

Vriendelijke groetjes Herbert en Jolanda 
Meer weten? Reserveer nu bij Jacuzzihuisjes Weidebosch vakantiewoningen

Gratis wifi voor al onze gasten!

Website E-mail Telefoon