Boerencamping de Blökke

Spekkendijk 41, 7095 CE De Heurne | Tel: +31315651305 | Toon op kaart

Wij ontmoeten u graag op onze boerencamping om u de sfeer te laten proeven van het leven en wonen op het platteland en u te laten genieten van onze mooie omgeving waarin wij wonen.

Camping De Blökke

Onze camping ligt gedeeltelijk in een boomgaard en biedt uitzicht op de rondom liggende weilanden en bossen waar fazanten, hazen en konijnen vrij rondlopen.

Er zijn 25 ruime plaatsen, allen voorzien van stroom en internet. Op ’t veld is ook een weitje waarin dwerg- en melkgeiten lopen.

Stacaravan

Wij verhuren ook een 6 persoons stacaravan. Deze is volledig ingericht. Er zit een zit en eetgedeelte in, een slaapkamer met een 2 persoonsbed en een slaapkamer met twee 1 persoonsbedden. Van het zitgedeelte kunt u ook een bed maken. Verder zit er nog een douche en toilet in. Om buiten te zitten zijn er tuinstoelen en tafel aanwezig. We hebben goede sanitaire voorzieningen. Voor de kleine kinderen is er een badje en kinderstoel aanwezig. U kunt ook gebruik maken van een wasmachine en droger.

Kinderen

Voor de kinderen is er genoeg om te spelen. Er is een grote zandbak, schommels, rekstok, wip, tafeltennis en twee trampolines. Verder zijn er nog vijf skelters waar ze lekker mee kunnen rondrijden. Ook is er ruimte voor een balsport bijvoorbeeld volleyballen. En niet te vergeten het meehelpen op de boerderij, koeien ophalen, kalfjes voeren, kijken bij het melken, een ritje maken op de tractor met boer Hans of de pony verzorgen. In de overdekte recreatieruimte zijn o.a. spelletjes, leesmateriaal, sjoelbak en een voetbalspel aanwezig.

Tevens zijn er iedere dag eieren, boerenijs, verse melk en karnemelk te koop. Wilt u zien hoe de karnemelk gemaakt wordt, kom dan gerust een keer kijken als Ingrid dit aan het bereiden is.

Wilt u uw huisdieren meenemen, dan mag dat, maar dan wel aangelijnd. Ook uw eigen paard is welkom.

Bij ons vindt u rust en ruimte. U hoort bij ons geen snelweg of spoorbaan.

Website E-mail Telefoon