Hamelandroute Snack

Hamelandroute 85, 7121 JC Aalten | Tel: 0543 474644 | Toon op kaart

Welkom bij "Het lekkerste laatste stukje Nederland"!

Truckstop Eetcafé "Hamelandroute-Snack" is hét adres, om in een ongedwongen, gemoedelijke sfeer, een lekker hapje te eten voor een aantrekkelijke prijs. Of het nu gaat om een kopje koffie, een heerlijk softijsje of milkshake, een snelle hap tussendoor, of een uitgebreide maaltijd; op onze kaart is er voor iedereen wel wat wils! 

Onze eetgelegenheid is gelegen aan de grens met Hemden-Bocholt (Dld) en bevindt zich aan verschillende mooie wandel- en fietsroutes. Een ideale plek om even op adem te komen en te ontspannen!
U kunt bij ons gezellig binnen aan tafel aanschuiven of op ons ruime gemoedelijke terras plaatsnemen. Afhalen kan uiteraard ook! Bekijk alvast onze menukaart op onze website: www.hamelandroute.nl

Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel en we besteden veel aandacht aan de bereiding van onze producten.
Zo wordt onze verse friet altijd in schoon plantaardig vet gebakken, waardoor de frietjes een mooie goudgele kleur hebben en de aardappelsmaak optimaal tot zijn recht komt.
Onze hamburgerspecialiteiten worden gemaakt van 100%  rundergehakt dat speciaal voor ons door de slager wordt samengesteld en door ons verder wordt verwerkt tot een heerlijke hamburger.
Daarnaast staan er lekkere huisgemaakte soepen op de kaart en worden ook verschillende sauzen volgens eigen receptuur gemaakt.

Wij werken zoveel mogelijk met verse producten en halen deze graag bij onze plaatselijke ondernemers. Zo komt een groot deel van onze vleesproducten bij Keurslagerij Gleis vandaan en gebruiken wij het brood en de broodjes van Bakkerij Vaags.

Wij verwelkomen u graag!

Team Hamelandroute-snack

Website E-mail Telefoon