Cafe Restaurant Stegers

Markt 2, 7121 CS Aalten | Tel: +31543472419 | Toon op kaart

Stegers heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een begrip in de Aaltense en zelfs Achterhoekse horeca. Als eetgelegenheid kent Café Restaurant Stegers een faam die ver over de gemeentegrens reikt. Regelmatig komen groepen mensen van elders speciaal naar Aalten om bij Stegers van de Achterhoekse gastvrijheid te genieten. Ons Café Restaurant legt zich meer en meer toe op het culinaire gebeuren. Dit alles onder behoud van het oorspronkelijke karakter – waarbij de Achterhoekse gastvrijheid hoog in het vaandel staat – en met handhaving van de gestelde kwaliteitseisen.

Door verschillende uitbreidingen en de modernisering van de keuken is café restaurant Stegers – naast de gebruikelijke verzorging van de individuele klant en kleinere gezelschappen– in staat grotere groepen, variërend van 25 tot 80 personen, te ontvangen. De Geste biedt daarvoor de ideale uitkomst. 
In de Geste kunt u op afspraak onder meer een diner, een koud en warm buffet of een koffietafel gebruiken. Ideaal voor partijen waarvoor uw huiskamer te klein is. 
Daarnaast kunnen wij bij u aan huis de catering verzorgen.

Website E-mail Telefoon