Capfun Vakantiepark IJsselstrand

Eekstraat 18, 6984 AG Doesburg | Tel: +31313472797 | Toon op kaart

Camping IJsselstrand ligt net buiten de Hanzestad Doesburg. De camping ligt aan een afgesloten tak van de IJssel en geeft een schitterend uitzicht op het water tegen een Doesburgse achtergrond.

Kamperen aan het water tussen Veluwe en Achterhoek. Camping IJsselstrand te Doesburg ligt aan een afgesloten tak van de IJssel en geeft een schitterend uitzicht op het water tegen een Doesburgse achtergrond.De camping is net buiten de Hanzestad Doesburg gelegen.

Camping IJsselstrand is ideaal voor een heerlijke vakantie aan het water. Terwijl de kinderen zich uitleven in het water kunt u genieten van een goed boek aan het strand. Er is zelfs een jachthaven met drijvend restaurant en overdekt terras op het water. De camping is uitermate geschikt voor vissers en watersporters want een forellenvijver en waterskibaan zijn dichtbij. In het hoogseizoen is er kinderanimatie, er is een grote speeltuin en bij slecht weer is er plaats genoeg voor iedereen in de schitterende indoorspeeltuin. Sinds ruim een jaar is er een prachtig overdekt zwembad met glijbaan, wirlpool en kinderbad met tuimelemmers.

U heeft de mogelijkheid tot het huren van luxe Achterhoek chalets, leuke mobilettes,nette trekkershutten, eenvoudige wandelhutten,mooie Finse blokhutten en een chalet met sauna! Camping IJsselstrand is het gehele jaar door geopend!

Website E-mail Telefoon