De Zon pannenkoeken & meer

Weemstraat 5, 7031 GE Wehl | Tel: +31314700515 | Toon op kaart

De Zon pannenkoeken & meer, gevestigd in het pand van de voormalige Bourgondiër aan de Weemstraat in Wehl, is een restaurant voor jong en oud.He

Wij beschikken over 160 zitplaatsen. Onderverdeeld in een restaurantgedeelte (voorzijde) voor gasten die niet met kleine kinderen komen. De achterzijde van het restaurant is ingedeeld voor gezinnen mét kleine kinderen. Je hebt hier goed zicht op je kind(eren). Ook hebben wij een prachtig terras (achterzijde/tuin) en 1500 meter gras/gazon om heerlijk te spelen en te genieten van een stukje natuur.

Kom genieten van een lekkere pannenkoek, een prettige werklunch of een fijn avondje uit.

De Zon biedt heerlijke pannenkoeken, gemaakt van verse ingrediënten uit de regio. Het meel komt van Grutterij Molen de Hoop uit oud- Zevenaar. De eitjes worden gelegd door de scharrelkippen van Pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren. IJsboerderij de Steenoven uit Hummelo levert de verse melk en het ambachtelijke boerenschepijs. En de ambachtelijke slager Bles uit Wehl zorgt voor diverse soorten beleg. Verser kun je je  pannenkoek niet krijgen!

Naast pannenkoeken biedt De Zon allerlei ander lekkers voor de lunch.  Schuif aan voor bijvoorbeeld een lekkere uitsmijter met vers brood van Bakkerij Kaspers, diverse rijkelijk belegde stokbroodjes of onze huisgemaakte hamburgers.

We zijn geopend op woensdag t/m vrijdag vanaf 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 12.00 tot 20.00 uur

Website E-mail Telefoon