Camping Nijveld

Broekdijk 1, 7245 RA Laren | Tel: +31573459463 | Toon op kaart

Voel u welkom bij Camping Nijveld!

Alle natuurliefhebbers, rustzoekers, kampeerders, fietsers, wandelaars en andere sportievelingen zijn van harte welkom om te komen genieten van de rust, ruimte en de ontspanning die camping Nijveld en de omgeving te bieden hebben. Ook de kinderen beleven hier veel plezier aan de meest simpele middelen die de camping te bieden heeft, denk aan trampoline, skelters, trekkers, zandbak ...

Dit is kamperen met de natuur in de hoofdrol!

Camping Nijveld, gelegen in Laren, Gelderland, heeft ruime plaatsen (22) en vernieuwd en heel belangrijk schoon sanitair waar met iedereen rekening is gehouden. De camping ligt op een ruime kilometer afstand van het centrum, midden in een prachtige fiets- en wandelomgeving en met een openluchtzwembad en kinderboerderij om de hoek.

Deze kleine natuurcamping is aangesloten bij de Natuurkampeerterreinen en zet zich in voor een duurzame plek waar rekening wordt gehouden met mens, natuur en milieu. Komt u ook genieten van het heerlijke kampeerleven bij camping Nijveld in het mooie Laren GLD? Wij ontmoeten u graag!

Website E-mail Telefoon