Unieke Uitjes.nl

Deventerweg 67 C, 7245 PJ Laren | Tel: +31 573 740 004 | Toon op kaart

De leukste uitjes in de Achterhoek

Of je nu met een groep bent of in een klein gezelschap een uniek uitje wilt beleven in de Achterhoek. Het team van Unieke Uitjes staat vanuit de hoofdvestigingen in Laren en Borculo altijd voor je klaar. En als het zo uitkomt komen ze ook naar je toe op locatie. Het aanbod aan uitjes is divers, zodat er voor iedereen iets leuks in het assortiment zit. Dus of je nu een bedrijfsevenement voor 500 personen moet organiseren of met z'n tweetjes een e-bike wilt huren.... bij Unieke Uitjes kun je  altijd terecht. 

Een dagje weg

De omgeving verkennen kan op veel verschillende manieren. Al peddelend op je gemak over de Berkel in een kano, kajak of op een supplank. Of als je het liever droog houdt kies je voor een toertochtje op een e-step, e-chopper, e-bike, solex of een ander vervoermiddel. Voor onderweg krijg je een route mee, zodat je niet verdwaalt. Tijdens de tocht is er op de route bijna altijd wel een horecagelegenheid om even een terrasje te pakken.

Groepsuitjes

Voor groepsuitjes stellen we met veel plezier een arrangement samen. Een tripje in de omgeving kun je bijvoorbeeld uitstekend combineren met een activiteit zoals handboogschieten, een spel of een workshop vuurspugen. En niet te vergeten met lekker eten. Afhankelijk van de groep, de aard van de bijeenkomst, het budget en de wensen ontvang je een voorstel op maat. Omdat we over twee locaties beschikken, kunnen we de meest uiteenlopende combinaties voor je verzinnen. Ook leuk als je wat competitie in je bijeenkomst wilt brengen ....een 6-kamp aan het water. 

Blijven slapen

Voor groepen die wat langer willen genieten van de omgeving en/of heel veel (teambuildings)activiteiten willen doen, beschikken we over een groepsaccomodatie in Borculo.

Uniek vermaak tijdens alle seizoenen

Bij ons ben je elk seizoen welkom. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail met een van onze collega's. 

Wil je het jezelf gemakkelijk maken of alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan hier een paar van onze arrangementen. 

Website E-mail Telefoon