Europarcs De Achterhoek

Ploegdijk 2, 7241 SC Lochem | Tel: +31880708090 | Toon op kaart

Op vakantiepark Europarcs De Achterhoek geniet je enerzijds van het groen en de rust van de natuur en anderzijds van de veelzijdige Achterhoekse cultuurhistorie. Het luxe park ligt aan de rand van het natuurgebied Het Grote Veld met de charmante historische landstad Lochem op steenworp afstand.

Volop faciliteiten

Europarcs De Achterhoek biedt een compleet verblijf. Je slaapt in één van de uitstekend geoutilleerde huisjes. Op het park bevinden zich onder andere restaurant Dubbel Dutch, een parkwinkel, snackcorner, binnenzwembad, een vis- en een zwemvijver, tennisbanen, een indoor- en een aantal buitenspeeltuinen. Eigenlijk alles om het je gemakkelijk te maken. 

Erop uit

De omgeving leent zich uitstekend om erop uit te gaan in de natuur. Wandelen, fietsen, mountainbiken? Het Achterhoekse routenetwerk heeft de routes alvast voor je uitgestippeld. Fietsen zijn te huren op het park. Eén van de bekendste fietsroutes is de Acht Kastelen Route.  

Winkelen of een terrasje pakken doe je in het nabij gelegen Lochem. Daar bevindt zich ook het VVV Inspiratiepunt. Binnen een half uurtje bereik je met de auto het centrum van de hanzesteden Zutphen en Deventer. Voor kunst- en cultuurliefhebbers zijn de musea MORE in Gorssel en Ruurlo, STAAL in Almen, Musea Zutphen en de vele galerieën in de omgeving een must-see.

Eén ding is zeker bij Europarcs De Achterhoek is het makkelijk, comfortabel genieten en onthaasten.

Website E-mail Telefoon