Bosrijk Ruighenrode

Vordenseweg 6, 7241 SB Lochem | Tel: +31 573 728 111 | Toon op kaart

Even lekker uit in de natuur, dat is waar Bosrijk Ruijghenrode voor staat. Het park ligt midden in het groen aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied ‘Het Grote Veld’. Of je je nu een paar uurtjes of een paar weken wilt onderdompelen in een ontspannen sfeer. Bosrijk Ruijghenrode biedt volop mogelijkheden om je uitje of vakantie geheel naar eigen wens in te richten.

Eten en drinken

In de gezellige brasserie is het fijn borrelen en dineren. In het weekend wordt er ook lunch geserveerd. De kaart is gevarieerd en biedt ook vegetarische gerechten. Je kunt kiezen voor een lekkere daghap of voor het a-la-carte menu. Voor grotere groepen zijn er verschillende buffetopties.  
De openingstijden van de Brasserie variëren per seizoen. Voor de exacte tijden kijk je op de website.

Overnachten

Slapen bij Bosrijk Ruighenrode doe je in één van de vele huisjes, het hotel of in je eigen camper. Op het park zijn 20 camperplaatsen, die zich rond de hertenweide bevinden. Kies je voor het hotel, dan geniet je van een comfortabele kamer in het hoofdgebouw. Na een nacht slapen tussen de ruisende bomen wordt het ontbijt geserveerd in de Brasserie. Het aanbod huisjes op het park is zeer gevarieerd. Tien super-de-luxe nieuwe huisjes bevinden zich rond de rustieke vijver.

Bowlingbanen

Onder de Brasserie bevindt zich een bowlingcentrum. Naast (disco) bowlen kun je er diverse spelletjes doen of gewoon lekker ontspannen. Maak het je vooral gemakkelijk en geniet (sportief) met het gezelschap waarin je je begeeft. Leuk voor groepen, maar ook zeker als je in klein gezelschap een uurtje wilt bowlen. 

Feesten en partijen

Bosrijk Ruighenrode beschikt over een ruime zaal voor zakelijke bijeenkomsten en feesten. Met een eigen bar en keuken zijn we van alle gemakken voorzien. Graag denken we mee over de invulling van je bijeenkomst. 

Website E-mail Telefoon