Kampeerboerderij De Baankreis

Hogenkampsweg 3, 7218 BT Almen | Tel: +31575431261 | Toon op kaart

In 2022 nemen de eigenaren van de Baankreis een sabbatical. De camping en kampeerboererij zijn dan ook gesloten. Wel kun je je natuurlijk alvast oriënteren voor 2023.

Midden in de schitterende landerijen van Almen vindt u Kampeerboerderij de Baankreis.

Hier wordt al meer dan 70 jaar gekampeerd; nu staat de 4e generatie aan het roer van deze kleinschalige, zeer groene en rustige camping met respect voor natuur en milieu.

Er zijn maximaal 30 kampeerplaatsen op het terrein beschikbaar, beschut en in het vrije veld – overal is elektriciteit, op 20 van de plaatsen is ook WIFI. U kunt hier met alle kampeermiddelen terecht, klein en groot!

Op de grond rond de boerderij worden allerlei activiteiten ontplooid, waaronder een grote groentetuin waaruit de boerin op een vaste avond in de week kookt voor de gasten en ook is er een kleine natuurvoedingswinkel met een redelijk compleet assortiment. Voor kinderen is er genoeg speelruimte en –materiaal aanwezig.

Er worden ook twee boshutten en een De Waard-tent verhuurd, beide voorzien van een complete inrichting. Het oude ‘Varkenshuis’ is ingericht als basic vakantie-onderkomen.

Heerlijk bijkomen in de prachtige Achterhoekse natuur!

Website E-mail Telefoon