Seybelt Groepsaccommodatie

Vosseveldseweg 25-27, 7107 AD Winterswijk Kotten | Tel: +49543563087 | Toon op kaart

Sfeervolle groepsaccommodatie Seybelt in Winterswijk-Kotten voor 18 personen

Seybelt is een sfeervol herenhuis voor 18 personen in gelegen op de Duitse grens. Hier kunt u met uw familie  of vrienden letterlijk met één been in Nederland en met één been in Duitsland staan.  De accommodatie ligt op ons sfeervolle boerenerf tegen het Duitse dorpje Oeding. De bakker vind u op loopafstand en is ook op zondagmorgen open! Op de ruime veranda is het goed toeven tot in de late uurtjes en als het wat fris wordt kunt u een lekker vuurtje stoken op de vuurplaats. Voor koudere dagen is de ruime woonkamer met open haard een fijne plek om met uw gezelschap door te brengen. 

Wil je grenzeloos genieten in de Achterhoek? Vakantiehuis Seybelt is een leuke groepsaccommodatie voor groepen tot 18 personen. Seybelt heeft een ruime lichte woonkamer en een compacte keuken met voldoende potten en pannen om een uitgebreide maaltijd te bereiden. Er zijn 7 slaapkamers en twee badkamers. De ruime zolder is ingericht als eenvoudige yoga of meditatieruimte. Dit herenhuis ligt tegen de grens van Duitsland, in het Nationaal Landschap Winterswijk met zijn prachtige afwisselende coulissenlandschap. Zeer geschikt voor families met (kleine) kinderen. Maar ook voor uw vriendenweekend of teambuilding (met paarden) bent u bij Seybelt aan het goede adres! Rondom de accommodatie is een royale tuin met een groot speelveld. Onze paarden lopen in de weides aan weerszijden van het erf. 

Bij Seybelt op het erf kunnen de kinderen heerlijk spelen met de skelters of in de zandbak of schommelen. Ook een kennismaking met het spiegelen/coachen met paarden is mogelijk. Dit kan individueel, maar een leuke workshop met familie of vrienden is ook mogelijk! Over de rand van het erf loopt een wandel/fietspad, waar diverse routes overheen lopen, uw ontdekkingsreis in Het Nationaal Landschap kan beginnen bij de voordeur! 

Bij Seybelt kunt u jaarrond genieten van de huiselijke, gezellige sfeer. Spelletjes doen bij de gezellige open haard of fikkie stoken op de vuurplaats buiten. Op de royale veranda kunt u genieten van de eerste prille zon  tot de laatste stralen op een lange zomeravond. De budgetvriendelijke accommodatie voor maximaal 18 personen is zeer geschikt voor jong en oud, gezellige familie/ of vriendenweekenden, maar ook bedrijfsmatig faciliteren wij graag een meeting voor uw team. Seybelt ligt in een rustige omgeving in het buitengebied van Winterswijk op de Duitse grens bij het dorpje Oeding.

Er zijn 18 bedden verdeeld over 7 slaapkamer, één grote kamer met 3 stapelbedden een kleine kamer met een stapelbed en vijf  tweepersoons kamers met comfortabele bedden naast elkaar. Op de begane grond is een ruime douche met wastafel en een apart toilet en boven een moderne badkamer met inloop regendouche, toilet en twee wastafels. De keuken is compact, maar compleet ingericht met ruim voldoende potten en pannen om voor een groot gezelschap te koken, er is een oven en er zijn 8 gaspitten. Ook servies en bestek is er in ruime mate aanwezig.
Er zijn twee grote koelkasten, één met vriezer en een vaatwasser. Een gasbarbeque is te huur.

Rondom de accommodatie ligt een royale tuin met schommels, zandbak en een minitrampoline. Ook zijn er een tafeltennistafel,diverse grote skelters en traptractors voor de kleintjes. Op het sportveld kan er naar hartelust gevoetbald worden of andere (bal)spelen. In de naastgelegen rijbak is het mogelijk om een spelletje jeu de boule te spelen. De ruime zolder is ingericht als eenvoudige yoga of meditatieruimte.

Seybelt ligt in het landelijke buitengebied van Nationaal Landschap Winterswijk tegen het Duitse dorpje Oeding. Hier vind u op loopafstand enkele restaurants. De Duitse bakkers zijn ook op zondag open, een lekker vers broodje is dan ook zo gehaald. In de directe nabijheid van Seybelt vind u de mooie tuinen van de Rosenhaege en wijngaard de Reeborghesch. De steengroeve is op enkele kilometers. De wandel en fietsmogelijkheden zijn onbeperkt, er lopen enkele routes over het erf, uw ontdekkingstocht kan starten bij de voordeur! Als u op zoek bent naar een leuke, bijzondere activiteit kunt u bij ons “Spiegelen met paarden”. Deze vorm van coaching kan ook op een speelse, recreatieve manier worden gebruikt om eens te kijken naar uw gezelschap.

Website E-mail Telefoon