B&B De Molenkolk

Bronkhorsterweg 38, 7221 AD Steenderen | Tel: 0575-452742 | Toon op kaart

Op steenworpafstand van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, ligt Bed & Breakfast De Molenkolk. Onze woonboerderij met enkele bijgebouwen is gelegen op een mooie, rustieke locatie aan een zijtak van de rivier de IJssel. In een van de bijgebouwen bevinden zich vier unieke gastenverblijven. Al sinds de opening van de B&B in 1994 bieden wij onze gasten goede kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Bed & Breakfast in Gelderland / Achterhoek 

Elk gastenverblijf is ingericht op volledige zelf-service. Er zijn drie 2-persoonsverblijven en één familiekamer die is ingericht voor 4 gasten. Elk gastenverblijf heeft een zit-/eetkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer (met douche, toilet en wastafel) op de begane grond. In de slaapkamers staan goede bedden met uitstekende matrassen, kussens en dekbedden. U kunt bij reservering aangeven wat uw voorkeur heeft: een tweepersoonsbed of liever twee 1-persoonsbedden. In ieder gastenverblijf staat een tafel met gemakkelijke stoelen, koelkast, een 2-pits gasplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Er is ruim voldoende servies, glaswerk en kookgerei aanwezig. U kunt dus, als u dat wilt, al uw maaltijden zelf bereiden. Er is centrale verwarming, wifi, een televisie en bij elk gastenverblijf is een terras met tuinmeubilair.

Toegankelijkheid  

Onze gastenverblijven zijn ook toegankelijk voor wie minder mobiel is: alle voorzieningen zijn gelijkvloers. Op verzoek kan het gastenverblijf worden voorzien van kindermeubilair. 

Omgeving Bed & Breakfast De Molenkolk

Onze Bed & Breakfast ligt aan en is vernoemd naar een zijtak van de rivier de IJssel, de Molenkolk. De gastenverblijven liggen direct aan dit visrijke water. Er zijn zeven mooie, ruime steigers. Naast een uitstekende plek om te vissen is de Molenkolk een geschikte uitvalsbasis voor wandelaars, renners, fietsers en vogelaars. Mensen die  houden van een landelijke sfeer en op zoek zijn naar een rustige omgeving, voelen zich hier thuis. In de directe omgeving is veel natuur en cultuur(historie) aanwezig. Niet alleen in voorjaar en zomer, maar ook in najaar en winter kunt u ervan genieten. Vanuit onze Bed & Breakfast kunt u een bezoek brengen aan de nabij gelegen Nederlandse Hanzesteden of aan het prachtige natuurgebied de Veluwe. Op steenworp afstand vindt u een heerlijk verwarmd openlucht zwembad en diverse goede restaurants.

Gastvrouw

Petra Verhagen

Website E-mail Telefoon