Ultimate Adventures

Oude Needseweg 35, 7271 AD Borculo | Tel: +31651141087 | Toon op kaart

Actief in de Achterhoek

Maak je verblijf in de Achterhoek extra uitdagend door een laagdrempelige buitenactiviteit toe te voegen. Ga eens op de step door de Achterhoek of ontdek de veelzijdigheid en rust van het Achterhoekse landschap vanaf een Canadese kano, sit-on-top of sup.  

Ons bedrijfspand is gevestigd in Borculo vlak aan de Berkel. Dat is handig, maar niet noodzakelijk, want we passen ons aan in de omgeving. 

Fietsen

Wil je namelijk vanaf je vakantieadres starten? We brengen de fietsen, steps of mountainbikes bij je en halen ze ook weer op. Afhankelijk van de afstand, vragen we daar een bijdrage voor. De Achterhoek biedt diverse mountainbikeroutes. 

Varen

Voor comfortabel varen, ben je bij ons aan het juiste adres. Een stevige, stabiele kano met voorgevormde zittingen en makkelijk door het water glijdt. De Canadese kano is geschikt voor 3 personen en de peddels en zwemvesten zijn altijd inclusief. Een paar tips van onze hand zorgen voor een heerlijke onbezorgde dag varen. 

Vermaak op locatie | teamspelen | familiespelen

Verblijf je met een gezelschap op een van de mooie overnachtingslocaties in de Achterhoek? Ultimate Adventures heeft diverse team- en/of familiespelen. Daar zitten bekende namen tussen als; ‘Wie is de Mol?, maar ook onze variant van de Boerenspelen, Kanopolo of het Raft Adventure. Deze spelen kunnen op veel locaties worden toegepast. We denken dan ook graag met je mee. 

Kwaliteit en plezier vinden we belangrijk

Ultimate Adventures is een familiebedrijf met passie en plezier voor buitensport. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, kun je onbezorgd en met plezier op ontdekking in de Achterhoek. 

Je bent van harte welkom.