Oetdoor

Hogebrugweg 6, 7273 PB Haarlo | Tel: +31 6 57305843 | Toon op kaart

Dé Scandinavië Experience in de Achterhoek. Een plek waar de deur(e) altijd los staat… Outdoor cooking workshops (voor vrienden, collega’s, vrijgezellenfeestje etc.), stoere kinderfeestjes, unieke overnachtingen, een échte wildernis spa en toffe meetings en events in de buitenlucht.

Een laagdrempelig concept om d’r oet te gaan! Even terug naar de basis en samen genieten van van het buitenzijn aan het kampvuur of in de hottub.

Naast dat je onze accommodatie en workshops met een eigen groepje/ familie kan boeken, organiseren we ook regelmatig toffe evenementen om mensen samen te laten komen op ons oetdoor-camp.

Verblijf in een gezellige Scandinavische ingerichte 2 & 4 persoons bell-tent bij ons op het Oetdoor-camp. Tukken in het groene en nuchtere Achterhoek en genieten van de rust bij het kampuur of in de hottub.

Type bell-tenten

  • 6x 2-persoons tent 
  • 2x 4-persoons tent met de mogelijkheid om er een slaapmatje bij te leggen

In de gezamenlijke stuga zijn kookstelletjes en keukenmaterialen beschikbaar. Hier kan je ook gebruikmaken van de koelkast, zodat je producten lekker koel blijven. Wil je extra avontuur dan kies je voor onze gietijzeren pannen en maak je de maaltijden boven kampvuur.

Wil je een extra toffe beleving? Boek dan een middag of avond met een flesje Achterhoekse bubbels in onze Scandinavische hottub. Je krijgt €10,- korting op het wildernis spa arrangement bij boeken van onze tent. 

Er worden regelmatig evenementen georganiseerd op ons Oetdoor Camp waar je voor een kleine prijs aan deel kan nemen. Ook mag je gratis gebruikmaken van onze kano’s, sup’s, mountainbikes en fietsen (vanaf de meivakantie). De kast in onze stuga ligt vol met toffe (outdoor) spelletjes en leesboeken.

Website E-mail Telefoon