Camping De Hartjens

Hartjensstraat 7, 7045 AH Azewijn | Tel: +31636092059 | Toon op kaart

Camping de Hartjens is een gezellige mini-camping in een landelijke omgeving die zorgt voor een glimlach. De camping is rustig gelegen aan de rand van het kleine dorp Azewijn. Op het terrein ligt een wijngaard, een fruitboomgaard en een paddenpoel. Het uitzicht over het prachtige Montferland is adembenemend. De camping is overzichtelijk met grote plaatsen. Het is echt een plek om tot rust te komen en te genieten van de mooie omgeving die zich prima leent om te fietsen, wandelen of bezoekjes te brengen aan kastelen en steden. 

Wij bieden naast standaardplaatsen ook plaatsen met eigen water- en rioolaansluiting en zelfs 2 plekken met volledig eigen sanitair. Ook zijn er een 4-tal camperplaatsen aanwezig op de camping. Al mag je met je camper ook op een andere plek op de camping staan. Ben je op de fiets of wandelend, dan hebben we een speciaal trekkerstarief. Wij zijn een diervriendelijke camping. Je hond is dus van harte welkom en je hoeft er niet extra voor te betalen.

Ook voor kinderen is er vanalles te doen op de camping. We hebben diverse speeltoestellen, een grote trampoline en skelters. De kinderen mogen helpen bij het voeren van de kippen en onze varkentjes Sjors en Bently. Naarnaast is er een groot opzetzwembad wat niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen zorgt voor de nodige verkoeling tijdens warme dagen. De camping is zo opgebouwd dat de reuring (zwembad, speeltoestellen en ons café de Deel) zich aan de kant van de weg bevinden. Hoe verder je naar achteren op het terrein gaat, hoe meer rust je zult ervaren. Daar laten de uilen, valk en konijnen zich ook geregeld zien.  

Neem gerust een kijkje op onze website www.dehartjens.nl en bekijk nog meer foto's en zie wat er te doen is in de omgeving.

Website E-mail Telefoon