Grandcafé de Snor

Molenstraat 2, 7041 AE 's-Heerenberg | Tel: +31 314 661 266 | Toon op kaart

Grandcafé de Snor is gevestigd midden in het historische stadshart van ’s-Heerenberg, op een steenworp afstand van het imposante kasteel Huis Bergh. Je kunt er terecht voor een uitgebreide lunch, een sfeervol diner of een heerlijke kop koffie met gebak. De Snor dankt zijn naam aan de eerste eigenaar, Gerrit Schuurman. Deze man was in het bezit van een zeer fraaie snor.

Het verwarmde terras biedt het hele jaar door gelegenheid om binnen en buiten te zitten. Achter het glas is het er, ook hartje winter heerlijk toeven. Bij mooi weer kunt u ook natuurlijk genieten op het buitenterras of even op een rustig plekje bijkomen in de aansluitende sfeervolle ruimte met gezellige zitjes, loungebank en open haard. Of natuurlijk in het café met de gezellige bar, die al jaren het trefpunt is voor jong en oud.

Historisch ‘s-Heerenberg

De Snor is gevestigd in een karakteristiek pand midden in het historische stadshart van ’s-Heerenberg, op een steenworp afstand van het imposante kasteel Huis Bergh. Dit middeleeuws kasteel dat behoort tot de grootste kastelen van Nederland. Op donderdag is er een uitgebreide warenmarkt op het Stadplein van ’s-Heerenberg.

Wandel- en fietsen

Met de naastgelegen gratis parkeerplaats ‘De Bleek’ is De Snor bij uitstek een start-en finishlocatie voor een uitgebreide wandeling of fietstocht door het heuvelachtige en natuurrijke landschap. De bekende Montferlandse Toppenroute en het Smokkelpad starten letterlijk voor de deur van het grandcafé. Er is een oplaadpunt aanwezig voor elektrische fietsen en personenauto’s.

Website E-mail Telefoon