De Vetweide

Dorpsstraat 7, 7218 AA Almen | Tel: +31575431927 | Toon op kaart

Omsloten door bos, weilanden en een singel achter een Saksische boerderij uit 1848.

De camping heeft 15 ruime plaatsen en deze kleinschaligheid maakt het dat jong en oud zich snel thuis voelen. Voor kinderen zijn skelters aanwezig, veel speelruimte en een dierenwei met kippen, varkens en konijnen. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes die door het typerende Achterhoekse coulissen landschap leiden en het is hier nog zo rustig…

Op twee minuten loopafstand ligt het Twentekanaal. Hier kunnen vissers rustig zitten en hun hengel uitgooien. Voor de waterliefhebbers is kanoën op de Berkel of zwemmen in het verwarmde buitenbad “De Berkel” in Almen een leuke activiteit.

Wandelen met een ezel

En voor degene die echt iets bijzonders wil: vanaf ‘De Vetweide’ kunt u wandelen met een ezel door de contreien van Almen.

Omgeving

De camping ligt 1 km. buiten Almen, een klein dorp tussen Zutphen en Lochem. Almen heeft een schitterend dorpsplein, waaraan de school en de kerk gelegen zijn. Het lijkt of de tijd hier heeft stilgestaan. Almen heeft een buurtsuper waar u brood van de warme bakker en alle dagelijkse boodschappen kunt kopen.

Duurzaam ondernemen

Onze stroom wordt opgewekt door zonnepanelen en het water verwarmd door zonnecollectoren.

Website E-mail Telefoon