Domein Groot Besselink

Lage Lochemseweg 31c, 7218 PA Almen | Tel: +31621638390 | Toon op kaart

Een verblijf op Domein Groot Besselink betekent één worden met de natuur. De camping ligt verscholen in de Achterhoek op een steenworp afstand van Hanzestad Zutphen en de kleine landstad Lochem. Een lange door laanbomen geflankeerde oprijlaan brengt je naar ons terrein. Een oase van rust op de oever van de rivier de Berkel met ruime mooi aangelegde kampeerplaatsen. Ook beschikken wij over enkele duurzaam gebouwde exclusieve accommodaties voor de verhuur.

Elementen uit de natuur
Wij kozen deze plek niet voor niets en realiseerden er een niet-rokers-camping met als subtiel uitgangspunt de vier elementen vuur, water, aarde en lucht. Je kunt bij ons komen om te genieten van de rust en ruimte om je heen. De omgeving leent zich uitstekend voor heerlijke wandel- en fietstochten over landgoederen, door bossen en langs heidevelden.

Zingeving en spiritualiteit
Maar er is meer…. Voor iedereen, die op zoek is naar zingeving, nieuwe inzichten en een meer spirituele levensbeschouwing, bieden we een aantal extra (groeps) activiteiten aan. Neem bijvoorbeeld eens deel aan de ochtendmeditatie, pilateslessen of thematische wandelingen. En geef een diepere betekenis aan je verblijf.

Voel je welkom, wees nieuwsgierig en ontdek wat we te bieden hebben. Op Domein Groot Besselink is het fijn verblijven.

Mhura, Henny, Joshua, Esther, Maria

Website E-mail Telefoon