Domein Groot Besselink

Lage Lochemseweg 31c, 7218 PA Almen | Tel: +31621638390 | Toon op kaart

Hoe onderscheiden wij ons op een markt die zo verzadigd is van kampeermogelijkheden en verblijf- accommodaties?  Met deze vraag zijn we aan de slag gegaan. Het heeft wat jaren geduurd,  maar het resultaat mag er wezen!  Onze camping die we liefkozend Domein hebben genoemd, laat zien dat we buiten de paden van het gangbare zijn gegaan om iets unieks neer te zetten voor de luxe kampeerder en de zoekende vakantieganger. Het hele terrein straalt door haar eigen schoonheid en geordende paden. Het is kleinschalig, ligt direct aan de rivier de Berkel en ademt een vriendelijke rust uit. We bieden een kort of lang kampeerverblijf aan. De woningen zijn het hele jaar beschikbaar.  We hebben een perfect gebalanceerde combinatie van twee villa’s, drie Eco-vakantiewoningen, één studio èn 45 ruime kampeerplekken. De receptie/ verblijfsruimte/terras en sanitair zijn allemaal een lust voor het oog.  Alles gesitueerd op een onder architectuur ontworpen terrein met daarbij de vier basiselementen van ons als mens en de natuur. 

Je kunt hier lekker ontspannen en genieten van de rust, stilte en uitzicht. Voor de liefhebber zijn er ook inspirerende activiteiten, zodat je ook nog kunt genieten van de kennis die je op doet. Daarbij hebben we een lekkere Finse sauna met een omheinde ligweide èn een professionele buitenkeuken.

Kortom voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe ervaring van kamperen of het huren van een vakantiewoning, die zijn bij ons op het juiste adres!
 

Website E-mail Telefoon