Hotel Hof van Gelre

Nieuweweg 38, 7241 EW Lochem | Tel: +31573253351 | Toon op kaart

Geniet in de omgeving van de Achterhoek van een ontspannen verblijf in het sfeervolle hotel, gelegen in het hart van Lochem en op loopafstand van het prachtige wandelgebied "De Lochemse Berg".

Het hotel beschikt over 46 kamers, een sfeervolle lounge met open haard, ruime ontbijtruimte, gezellige bar met biljart, 4 mulitfunctionele zalen, een verwarmd binnen zwembad en fietsverhuur.

Na een warm welkom voel je je echt thuis. Vanuit het hotel stap je direct op de fiets en verken het bosrijke gebied leidt langs landgoederen, kastelen, maar ook pittoreske dorpjes en boerderijen. Ga gezellig een dagje shoppen en cultuur snuiven in de mooie Hanzesteden Deventer of Zutphen. Blijf je liever dichtbij huis, het gezellige centrum van Lochem ligt op loopafstand en beleef na afloop in de sfeervolle lounge met open haard éven dat momentje voor jezelf. Bij mooi weer is het goed toeven op onze gedeelde (overdekte) terrassen.

Binnenzwembad

Neem een verfrissende duik in ons overheerlijke binnenzwembad. geopend van 8.00 tot 21.00 uur. Op bepaalde dagen/momenten worden er zwemlessen gegeven in ons zwembad. Voor actuele tijden kunt u contact opnemen met het hotel.

Restaurant Hof van Gelre

Laat je heerlijk verwennen in Restaurant Hof van Gelre tijdens een diner voor twee. Maar evenzo eenvoudig dekken wij een gezellige tafel in onze serre voor een familiediner of reserveer een zaal voor een buffet of een diner-dansant. En bij mooi weer…. Dan eet je lekker buiten, op één van onze (deels) overdekte terrassen! In dit sfeervolle restaurant in Lochem beleef je echt de Achterhoekse gastvrijheid.

Onze gasten keren regelmatig of eens in de zoveel tijd terug in ons hotel, omdat alles hier klopt. De omgeving is prachtig, de service is persoonlijk en het eten is van een hoog culinair niveau!

Website E-mail Telefoon