IJsboerderij 't Dommerholt

Hambroekweg 6, 7271 NA Borculo | Tel: +31 545 271 833 | Toon op kaart

Wij produceren ambachtelijk boeren-ijs in een groot aantal smaken. Het ijs leveren we aan horeca, campings, ijssalons, boerderijwinkels en supermarkten. Ook staan we op diverse evenementen met één van onze ijskarren of de foodtruck. Aan huis hebben we een eigen ijssalon met binnen ca. 80 zitplaatsen, buiten ruim 100 zitplaatsen en een grote speeltuin. U heeft keuze uit 36 smaken ijs in de vitrine. Daarnaast verzorgen wij (bedrijfs)feesten, partijen, vergaderingen en diverse activiteiten en verhuren wij ijskarren. In de ijssalon serveren we naast ijs natuurlijk ook koffie en thee, evt. met een gebakje erbij.  Of wat dacht u van een beker warme Chocomel met een heerlijke, warme Luikse Wafel? Ook bent u van harte welkom voor een biertje of een wijntje.

In Borculo, gelegen in de mooie Achterhoek, bieden wij 10 volledig nieuwe camperplaatsen en bijbehorende faciliteiten aan! Het eerste duurzame en circulaire camperpark van de Achterhoek! Iedere camperaar is van harte welkom op ons park voor een stop of voor een langer verblijf. Heerlijk ontspannen en genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft!

Ons park is gelegen op ca. 5 minuten van het stadje Borculo, bekend om de stormramp van 1925 en de diverse musea. Borculo beschikt namelijk over een Brandweer- en Stormrampmuseum, Kristalmuseum,  Boerderijmuseum de Lebbenbrugge en de oude synagoge. Het oude hart van Borculo met o.a. een eeuwenoude watermolen (eigendom geweest van Prins Willem V van Oranje) neemt u even mee naar vervlogen tijden...

Ook een echte aanrader is een tochtje over de Berkel met een echte Berkelzomp! Voor meer informatie: Stichting Berkelzomp.

Eveneens op 5 minuten afstand ligt de Hambroekplas. Dit is van oorsprong een zandwinningsplas en wordt nu gebruikt om te zwemmen, te surfen en te vissen.

En heeft u even geen zin om iets te ondernemen? Op het terras van onze naastgelegen IJsboerderij is het heerlijk vertoeven! Wat dacht u van een kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart? Wellicht gaat u liever voor een heerlijk koud biertje of een rosétje. Of toch één van de vele heerlijke ijscoupes? We helpen u graag! 

Website E-mail Telefoon