Recreatiepark Het Winkel

De Slingeweg 20, 7115 AG Winterswijk Brinkheurne | Tel: +31543513025 | Toon op kaart

In het hart van de Achterhoek, in Winterswijk, vindt u Recreatiepark Het Winkel. Ons park bevindt zich in bosrijke omgeving, waar u optimaal kunt genieten van de Achterhoekse gastvrijheid.

Veel te doen bij Het Winkel

In en rondom Recreatiepark Het Winkel is veel te beleven. De omgeving biedt volop gelegenheid om te wandelen, te fietsen of om de geschiedenis te ontdekken. Voor iedereen zijn er vele bezigheden op het park, zoals lekker zwemmen in het verwarmde zwembad met glijbaan, relaxen in onze wellness of kijk op één van de vier spectaculaire bowlingbanen en 2 indoor jeu de boules banen. Deze laatste 2 zijn ook voor niet campinggasten te reserveren. Onze uitstekende horeca voorzieningen zorgen er ook voor dat je heerlijk kunt eten en drinken op ons park. Daarnaast vermaakt ons animatieteam jong en oud met leuke activiteiten.

Omgeving

Niet alleen op het park is veel te doen, ook de omgeving van Winterswijk leent zich uitstekend voor leuke dagjes weg in de Achterhoek. Wandel door het aangrenzende natuurgebied, maak kennis met de eeuwenoude historie of maak mooie fietstochten door de omgeving. Uw hond is welkom op ons park.

Cultureel erfgoed Erve Brookert

Erve Brookert is een Rijksmonument dat bestaat uit een oud Saksische boerderij met hooischuur en origineel klompenhuis. De boerderij is gebouwd in 1875. Erve Brookert is te bezichtigen voor gasten van ‘Het Winkel’. De theetuin is direct hierop aangelegen en is op speciale tijden geopend zodat u eens rustig kunt rondlopen en dit cultureel erfgoed kunt aanschouwen.

Op ons park geniet u van rust, ruimte, sfeer en volop gelegenheid om actief bezig te zijn, de ideale combinatie voor volop vakantiegevoel! Vier uw vakantie op recreatiepark Het Winkel in uw eigen tent, caravan, camper of huur een van de groepsaccommodaties op ons park in de Achterhoek.

Website E-mail Telefoon