Villapark Ehzerburg

Ehzerallee 11, 7218 BR Almen | Tel: +31 575 229026 | Toon op kaart

Pluspunten:
- Kleinschalig vakantiepark
- Gelegen midden in de Achterhoek in een groene omgeving
- Gebouwd op een historische plek waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze
- Honden welkom
- Villa’s zijn volledig aangepast voor gasten in een rolstoel

Welkom bij Villapark Ehzerburg, gelegen in de prachtige natuur midden in de Achterhoek. Het vakantiepark heeft een gemoedelijke, kleinschalige sfeer en de 16 vakantie villa’s zijn volledig aangepast voor gezinnen met bijvoorbeeld een gezinslid met een lichamelijke beperking. Een gezellig park voor de hele familie in een groene omgeving waar recreatie en zorg samen komen. Het Villapark staat op een historische plek waar vroeger de tuinen waren van Kasteel De Ehze.

Ligging van Villapark Ehzerburg
Villapark Ehzerburg ligt net buiten het pittoreske dorpje Almen met oude dorpskern. Vlakbij het vakantiepark vindt u de oude Hanzesteden Zutphen en Deventer en ook het gezellige Lochem en Ruurlo zijn dichtbij.

Faciliteiten van Villapark Ehzerburg
Familie ruimte ‘De Vrije Vogel’, deze gezellige ruimte is ingericht met een openhaard, lekkere loungebanken en gezellige zitjes (gereed eind 2019). Deze ruimte is special af te huren wanneer u met vrienden of familie gezellig samen wilt zijn. Deze familieruimte heeft een groot, zonnig terras om lekker gezamenlijk buiten te zitten. Het is toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar de Familie ruimte. Kleinschalige natuurspeeltuin voor kinderen en een kleine kinderboerderij nog in aanbouw, gereed medio 2020. Fietsverhuur, wasservice (tegen betaling), Boer’n Golf (tegen betaling), Biljart, Schaken/Dammen en Tafeltennis beschikbaar aan de overzijde bij Hotel Landgoed Ehzerwold.

Eten en drinken bij Villapark Ehzerburg
Er zijn geen restaurant faciliteiten op het park zelf, maar het is mogelijk om koffie te drinken, te lunchen of dineren in het restaurant/ serre met groot terras bij het aan de overzijde gelegen Hotel Landgoed Ehzerwold. Daarnaast zijn er ook diverse leuke restaurants in het dorpje Almen zelf (1 km) of in het nabij gelegen Laren (5 km). Wilt u liever zelf koken dan kunt u voor uw boodschappen terecht in nabij gelegen supermarkten in Almen en Laren.

Omgeving van Villapark Ehzerburg
Het vakantiepark is gelegen midden in de Gelderse Achterhoek, nabij het rustieke dorp Almen. Het park is rustig gelegen in de groene omgeving van de Berkelvallei en grenst aan natuurgebied de Velhorst, een streek die zich kenmerkt door bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. De omliggende natuur leent zich perfect om lekker te gaan fietsen of wandelen. Niets voor niets is de Achterhoek uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland! Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de historische Hanzesteden Zutphen of Deventer die op steenworp afstand liggen. Verdere leuke tips zijn: klimbos Achterhoek in Ruurlo, Karting in Eefde, Zwembad De Berkel in Almen, Varen met de Berkelzamp, Kano varen over de Berkel en nog veel meer …..

Website E-mail Telefoon