Avonturencamping Stroombroek

Gildeweg 7, 7047 AR Braamt | Tel: 0314-335449 | Toon op kaart

Verscholen in het prachtige Montferland boek jij je campingplek bij Avonturencamping Stroombroek, met tal van activiteiten en en unieke omgeving is alles aanwezig voor een onvergetelijke gezinsvakantie! 

Avonturencamping Stroombroek is gevestigd op de 12 hectare grootte outdoorlocatie van Markant Outdoorcentrum. Op het terrein zijn allerlei avonturen te beleven, zo kun jij tijdens jouw verblijf kanoën, klimmen mountainbiken, vlotbouwen, steppen, boogschieten, GPS-tochten lopen en nog veel meer! Ook de directe omgeving biedt ongekend veel mogelijkheden voor leuke gezinsactiviteiten. Naast de camping ligt recreatiegebied Stroombroek met een groot zwemwater, hier lig jij heerlijk aan het strand te genieten van de zon. Ook is het mogelijk om hier te waterskiën/wakeboarden of bestel je een lekker drankje bij de beachclub. Aangrenzend aan Stroombroek ligt kinderpretpark Jan Klaassen. Gegarandeerd vermaak voor kinderen t/m 8 jaar met een indoor en outdoor speeltuin en het grootste poppentheater van Nederland. Aan de andere kant van de camping ligt het Bergherbos, een prachtige gebied waar tal van wandel en fietsroutes zijn uitgezet. De mountainbikeroute in dit gebied staat zelfs in de top 10 van Nederland! 

Op de camping boek je een staplek vanaf € 20,00 per nacht en zorg je zelf voor je overnachting. Ook is het mogelijk om (luxe) tenten bij te huren die zijn ingericht met bedden, verlichting en een ruimte koelbox. Ook krijg je hier een bierbanksetje en een kruiwagen hout voor het kampvuur bijgeleverd. Dus ben jij op zoek naar het Ardennengevoel in Nederland? Bekijk dan onze website en boek je gezinsvakantie bij Avonturencamping Stroombroek!
 

Website E-mail Telefoon