Havezathe Carpe Diem

Langeboomsestraat 5, 7046 AA Vethuizen | Tel: +31314651424 | Toon op kaart

Havezathe Carpe Diem is gevestigd in een in 2009 gemoderniseerde en verbouwde boerderij. Het hotel beschikt over een ruime selectie comfortable kamers, een historisch restaurant en zakelijke faciliteiten. Wat is er lekkerder dan heerlijk ontspannen overnachten in een historisch hotel in de Achterhoek, gevolgd door een uitgebreid ontbijtbuffet (op maandag t/m vrijdag geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 tot 10:00), midden in de natuur? Onze locatie maakt het mogelijk. 

In ons historische restaurant wordt de kaart iedere twee maanden vernieuwd om u te kunnen voorzien van de meest verse seizoensgebonden-, biologische-, en streekproducten. Als u verrast wilt worden, raden wij u aan te kiezen voor het drie-, vier-, vijf-, zes- of zevengangenmenu van de Chef, waarbij we een mooi wijnarrangement aanbieden. Vanaf 17:30 kunt u plaatsnemen in ons restaurant en tussen 11.30 uur en 16.00 uur is er de mogelijkheid om gerechten van de lunchkaart te bestellen.

Overnacht in één van onze zeventien sfeervolle kamers, variërend van standaard, comfort, terras en onze suite. Zij versterken het bijzondere van de boerderij en de natuurlijke ligging. 

U kunt bij ons fietsen huren en tochten maken in de prachtige omgeving. Wij vertellen u graag over de bezienswaardigheden in de regio. Uiteraard is er ook plaats voor uw eigen vervoer.

Website E-mail Telefoon