Het Montferland

Montferland 1, 7038 EB Zeddam | Tel: 0314 651444 | Toon op kaart

Het Montferland ligt op een historische vestingheuvel in het midden van een bos, en biedt kamers met gratis WiFi en een flatscreen-tv. Vanaf de accommodatie rijdt u in 6 minuten naar ’s-Heerenberg en Doetinchem ligt 9 km verderop.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een inloopdouche, vloerverwarming, een toilet en gratis toiletartikelen. Sommige kamers beschikken over een dakterras, en enkele units hebben een bubbelbad. 

Het Montferland serveert dagelijks een ontbijt, lunch en diner.

Bij de accommodatie vindt u een terras die worden omgeven door een weelderig bos. Dus naast heerlijk eten en drinken bent u voor een heerlijke wandeling of mooie fietsroute bij Het Montferland aan het juiste adres.

Het Montferland heeft een warme, moderne uitstraling met natuurlijke elementen waarin de omgeving ook weer terug komt in het interieur.

Bij binnenkomst trekt de bar meteen uw aandacht, neem gerust een glas bubbels of een biertje van de tap!

In de lounge is er voldoende plek voor een heerlijk kopje koffie, smakelijke lunch of een mooi glas wijn. Ook kan de lounge worden gereserveerd voor bijvoorbeeld een feestelijke borrel.

Het Montferland heeft een internationale keuken. Het keukenteam bereidt de ene na de andere culinaire verrassing. In het restaurant kunt u heerlijk dineren met a la carte gerechten, maar we serveren ook verschillende menu’s.

Wanneer het zonnetje te voorschijn komt is er ook nog de mogelijkheid om op ons royale terras plaats te nemen. Ga dan voor de overheerlijke borrelplank! Allerlei verschillende hapjes en dit onder het genot van een goed glas wijn of bier, wat wilt u nog meer?

Aangezien we een unieke locatie hebben is het zeer geschikt om uw bruiloft, jubileum of personeelsfeest te vieren. Ook vergaderen is een mogelijkheid.

Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Heeft u een bijzondere wens geef het gerust door, wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel voor een reservering of voor het bespreken van uw wensen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Namens team Het Montferland
 

Website E-mail Telefoon