ComBIJn

Veldkamperstraat 32, 7054 AX Westendorp | Toon op kaart

comBIJn, pluktuin en streekproducten

Op zaterdagen van begin juni tot eind oktober is de pluktuin van comBIJn geopend. Je kunt er bloemen, groente en fruit zelf plukken. Gereedschappen en meer krijg je van ons te leen en na het plukken, reken je de geplukte producten af. 
Maar je mag natuurlijk ook langskomen om alleen maar te genieten: van je lunch op een bankje of ergens in het gras. Of van de bijen die druk bezig zijn met het maken van de Westendorpse honing. 
En dan neem je daarna gewoon producten mee, want bij de ingang van de tuin is ook een verkooppunt. 
Heb je vragen over de tuin of de bijen: de imker, moestuinier en hovenier lopen op zaterdag altijd ergens rond in de tuin. Dus vraag maar raak.

De entree voor de tuin is € 2,50 p.p. En voor € 10,00 p.p. kun je een abonnement kopen voor onbeperkt toegang tot de tuin tijdens de openingstijden. Kijk voor je bezoek altijd nog even op de website voor de actuele openingstijden.

Wil je met een groep een rondleiding, wil je buiten openingstijden de tuin bezoeken of wil je producten bestellen? Stuur even een email om een afspraak te maken.
En kijk ook eens op de website als je geïnteresseerd bent in een cursus, workshop of het aanleggen/onderhouden van je tuin. 

Website E-mail