Hofstee de Vennebulten

Landstraat 31, 7055 BH Heelweg | Tel: +31 6 54767609 | Toon op kaart

Gelegen aan een zandweg aan de rand van het natuurgebied en akkerbouwpercelen, ligt de wijngaarde met uutbloashalte de Vennebulten.
De wijngaarde is in 2014 aangeplant met ongeveer 1000 druivenstokken en bevat 5 rassen.
De wijngaarde is vrij toegankelijk.

Bij de uutbloashalte staat een finse kota waar koffie/ thee en fris en ola ijs op basis van zelfbediening gehaald kan worden. Er zijn verschillende zitjes waar u kunt genieten van de heerlijke rust en stilte. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltoestellen zodat terwijl u uitrust en geniet van een heerlijke versnapering, de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. In de koelkast van de kota kunt verschillende seizoensproducten vinden.
Zoals oa jam gemaakt van eigen druiven, druivensap en vlierbloesemsiroop.
Dit kan per seizoen verschillen en op = op.

Tzt zal hier ook de wijn verkocht gaan worden.

Via Route.nl zijn er twee wandel en twee fietstochten vanaf de Uutbloashalte uitgezet. Deze zijn via route.nl te downloaden.
Maar u kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid een route fietsen en of wandelen. In de Vennebulten is er genoeg te genieten. Er is een uitkijktoren met panoramauitzicht op het natuurgebied met in het bijzonder een  schaapskooi. Aangrenzend aan natuurgebied de Vennebulten vind u het natuurreservaat Aaltens Goor met een omvang van 200 hectare. 

Kortom er is genoeg te zien en doen maar ook te genieten van de rust en stilte met een prachtig uitzicht.

Wij hopen u te verwelkomen.

Hartelijke groet,

Fam. Van der Kraaij

Website Telefoon