Wild Kiek’n Safari

Mevrouw Kuipers-Rietbergplein 1, 7101 DD Winterswijk | Tel: +31 543 745 090 | Toon op kaart

Wist je dat Winterswijk de hoogste reeëndichtheid in Nederland heeft? En dat ook vele andere dieren zoals hazen, fazanten en bijzondere vogels hun thuis hebben gevonden in het Nationaal Landschap? De flora en fauna in Winterswijk is bijzonder veelzijdig. Tijdens de unieke Wild Kiek'n Safari leer je van alles over het wild dat in ons gebied leeft en hoor je meer over de werkzaamheden van de Wildbeheer Eenheid. Een excursie die je echt niet mag missen!

Bij deze safari maken we gebruik van de stille elektrische buggy’s van Huls Duurzame Energie. Daardoor wordt de natuur niet verstoord en maximaliseren we de kans om wild te spotten. De gids is een bevlogen expert op het gebied van wildbeheer en hij vertelt je met passie en plezier over zijn werkzaamheden. Ook deelt hij graag alles wat hij weet over de omgeving en de planten en dieren van het Nationaal Landschap Winterswijk. Stel ook gerust vragen onderweg. De Wild Kiek’n Safari duurt ongeveer 2 tot 3 uur en onderweg wordt er getrakteerd op een hapje en drankje. 

Tijdens de schemer en vlak voor zonsondergang zijn de dieren actiever en komen zij uit de bossen. De safari's vinden dan ook plaats in de vroege avond.

Boekingsinformatie

  • Bekijk hier de excursie data.
  • Kosten bedragen € 27,50 per volwassene en € 15,- voor kinderen t/m 17 jaar (zowel individueel als groepen)
  • Reserveren via VVV Winterswijk (info@vvvwinterswijk.nl of 0543 745090)
Website Telefoon