De Woord

Corleseweg 45, 7119 AA Winterswijk-Corle | Tel: +31543513135 | Toon op kaart

Boerderijrestaurant De Woord

Boerderijrestaurant de Woord, landelijk gelegen in de buurtschap Corle, centraal gelegen tussen Winterswijk, Aalten en Lichtenvoorde. Vroeger ooit een Saksische boerderij waar men ook een borrel schonk, nu een restaurant waar ambachtelijk en vooral met passie wordt gekookt. Een regelmatig wisselende menukaart, eigen kruiden- bloemen- en moestuin en een boomgaard, een wijngaard aan de Moezel, en een (likeur)stokerij, “Het laatste Woord”. Al eens een glaasje Winterswijks Goud geproefd? Het hele jaar door eet u bij ons Achterhoeks wild, aangeleverd door diverse jachtcombinaties in en om Winterswijk. Bij ons wordt het wild geslacht, verwerkt tot mooie hammen, paté’s en worsten. Het “echte” wildseizoen start halverwege oktober, ook wij zijn deelnemer van Wild eten in de Achterhoek. Lekker dineren op de dèle, of in de olde kökkene, in de zomer genieten op één van onze drie terrassen, voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak, lunch of diner. Altijd een verrassend wijnarrangement, of een mooi glas speciaalbier.

Stokerij “Het Laatste Woord”

Stokerij “Het Laatste Woord”, is een onderdeel van boerderijrestaurant de Woord, in Corle, het kleinste buurtschap van Winterswijk. Wij produceren onder andere diverse likeuren, eau-de-vie van Achterhoeks fruit, gin, oude jenever, kruidenbitter, absint, en limoncello. Nieuw is de eau-de-bière, een eau-de-vie van Achterhoeks bier, 1 ½ jaar gerijpt op een eiken PX vat. Een bezoek, rondleiding, of een proeverij op afspraak/reservering. Regelmatig organiseren wij een open dag, met rondleiding. 

Guesthouse de Woord

In de boomgaard en tuin van de Woord, ligt ons guesthouse. Geschikt voor 2 personen, veel privacy, en uitzicht over het Achterhoekse landschap. Het guesthouse is voorzien van een comfortabel 2-persoons bed, een kitchenette met kookgerei, Nespresso en waterkoker. Een luxe badkamer, toilet apart. Wifi en tv. Optioneel is een verwenontbijt bij te boeken. De Woord ligt in Corle, de kleinste buurtschap van Winterswijk. Met Het Korenburgerveen en lindenarboretum op loopafstand.Gelegen aan de buurtschappenroute.

Website E-mail Telefoon