Camping Sevink Molen

Hilgeloweg 7, 7104 BG Winterswijk Meddo | Tel: +31543551225 | Toon op kaart

Gelegen op ca. 3 km buiten Winterswijk, aan recreatieplas ‘het Hilgelo’, waar men heerlijk kan wandelen, fietsen, zwemmen, surfen, vissen en waterfietsen.

Onze gezellige familiecamping is het gehele jaar geopend en biedt ruime comfortplaatsen van 100-150 m2. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 Amp. stroom, tv-aansluiting, en een eigen watertappunt met afvoer. Naast de comfortplaatsen beschikt de camping ook over supercomfort plaatsen met privé sanitair en verharde camperplaatsen.

Sinds 2018 verhuren we prachtige ingerichte safari lodgetenten. Deze vorm van glamping is zeer populair gezien de onzekere Nederlandse zomers. Eigen sanitair, comfortabele bedden, een bedstee voor de kids en een kachel om je op koude avonden warm te houden staan garant voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Gedurende het kampeerseizoen zijn er iedere dag verse broodjes en kranten te verkrijgen bij de receptie. Er is volop vermaak voor de kinderen met een animatieteam, diverse buitenspeelgelegenheden, dierenweide, 2400 m2 ruime binnenspeelparadijs en fiets verhuur.

In het strandpaviljoen kunt u kano’s, waterfietsen en een SUB huren. Midden op ons park staat een monumentale molen, welke te bezichtigen is. De molen is sinds kort weer maalvaardig. Van het meel worden pannenkoeken gebakken in ons
restaurant. Kijk voor meer info op onze website. Kom gerust langs, wij zijn elke dag geopend!

Website E-mail Telefoon