Camping Siebieverden

IJsselweg 5, 6998 CD Laag-Keppel | Tel: +31314381289 | Toon op kaart

Ben je op zoek naar een camping met ruime kampeerplaatsen? Waar je lekker kunt  ontspannen? Waar je mensen kunt ontmoeten, als je dat wilt, maar je ook fijn kunt terugtrekken op je eigen plekje? Waar de eigenaar regelmatig een rondje loopt en een praatje maakt?

Dan verwelkomen we je graag op Vekabo Camping Siebieverden in Laag Keppel.

Op Camping Siebieverden is echt iedereen welkom! Er is ruimte voor passanten, maar er zijn ook vakanties te boeken. Gebruik de camping als uitvalsbasis voor een wandel- of fietsvakantie door onze prachtige Achterhoek of richt je plekje in en doe eens een paar dagen gewoon lekker niets. Strijk neer met het gezin en zie hoe de kinderen genieten. Jongere kinderen vermaken zich in de zandbak, op de trampoline of met de enorme hoeveelheid speelgoed. Voor oudere kinderen zijn er skelters, kanoes (te huur) en een GPS puzzeltocht.

In het hoogseizoen worden er regelmatig, maar spontaan, verrassende activiteiten georganiseerd. Schuif bijvoorbeeld aan bij het buiten koken, kom genieten van het kampvuur of bak broodjes op het open vuur. Liever bij de eigen tent of caravan? Er zijn houtkachels te huur (incl haardhout) om een eigen kampvuurtje te maken.  

De camping heeft een recreatieruimte met een verkooppunt voor koffie, thee en ijs. In de recreatieruimte is ook een keukenblok met magnetron aanwezig. Op het terras staan wat zitjes en picknicktafels. ’s Avonds kan daar ook de houtkachel aan. Het toiletgebouw is ruim en vooral schoon. De douches werken zonder muntjes en de temperatuur kan zelf geregeld worden. Er zijn een was- en droogmachine, wasbakken, een babybadje en aanrechtbladen. Buiten is een stortmogelijkheid voor het chemisch toilet. Verder voorziet Camping Siebieverden in haar eigen stroom door middel van zonnepanelen en kun je net als thuis het afval scheiden.

Dus tot ziens bij Camping Siebieverden, waar jong en oud welkom zijn en waar niets moet en (bijna) alles mag.
 

Website E-mail Telefoon