Jan Klaassen Dromenland

Braamweg 2, 7047 CB Braamt | Tel: +31 314 200 204 | Toon op kaart

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland is ideaal voor jonge gezinnen. Een overnachting in een accommodatie is inclusief ontbijtbuffet en gratis entree tot Het Land van Jan Klaassen. 
 
Ieder kind droomt ervan te overnachten in een helikopter, brandweerauto, vliegtuig, piratenboot, pipowagen of boomhut. Op onze camping wordt deze droom werkelijkheid. Neem plaats in de cockpit van de brandweerauto en voel je een echte brandweerman. 
 
Alle accommodaties zijn voorzien van goede bedden en de binnenkant is gethematiseerd. De camping is kindvriendelijk opgezet, kleinschalig en knus. Op diverse plaatsen zijn er speelattributen te vinden als glijbanen, springkussens en in de zomer een buikschuifbaan. 
 
Het is ook mogelijk om met je eigen tent of caravan te komen. Het Kampeerveld is ruim opgezet en je bevind je direct in de groene omgeving van de Montferlandse bossen in Gelderland.  
 
Jan Klaassen Dromenland is van 7 april t/m 24 september 2023 ieder weekend (vrijdag t/m zondag) open. Tijdens de meivakantie (21 april t/m 7 mei) en zomervakantie (7 juli t/m 3 september) is de camping iedere dag open.  
 
Jan Klaassen laat je dromen uitkomen! 

Website E-mail Telefoon