Jan Klaassen Dromenland

Braamweg 2, 7047 CB Braamt | Tel: +31 314 200 204 | Toon op kaart

Kindercamping Jan Klaassen Dromenland is ideaal voor jonge gezinnen. Met onbeperkt toegang tot het nabij gelegen pretpark.
 
Ja slaapt in unieke en comfortabele accommodaties. Er is een helikopter, brandweerwagen, piratenboot, Amerikaanse schoolbus, boomhut, meerdere pipowagens, safaritenten, tipi’s en yurts. Allemaal voorzien van goede bedden en geheel in stijl ingericht met verkleedkleding voor kinderen. Ideaal voor het hele gezin! De camping is sfeervol ingericht met oog voor detail. Alles is zeer kindvriendelijk opgezet, kleinschalig en knus.
 
Bij de prijs van de accommodatie zit een ontbijtbuffet inbegrepen en er zijn mogelijkheden voor een diner in het sfeervolle restaurant. Het verblijf is inclusief onbeperkt toegang tot het pretpark ‘Het Land van Jan Klaassen’.
 
Het is ook mogelijk om met uw eigen tent of caravan te komen. Het trekkersveld is ideaal voor kamperen. Je bevindt je direct in de groene omgeving van de Montferlandse bossen in Gelderland. 

Jan Klaassen Dromenland is van 10 april t/m 27 september 2020 ieder weekend (vrijdag-zondag) open. Tijdens de meivakantie (17 april t/m 3 mei) en zomervakantie (3 juli t/m 30 augustus) is de camping iedere dag open.
 
Jan Klaassen laat dromen uitkomen!

Website E-mail Telefoon