B&B De Wandhorst

Binnenweg 18, 7011 BR Gaanderen | Tel: +31 315 323262 | Toon op kaart

In het prachtige buitengebied tussen Doetinchem en Gaanderen ligt De Wandhorst. Een gerestaureerde boerderij met gezellige gastenkamers en een unieke uit stro opgebouwde lodge met drie luxe appartementen zijn het decor voor een onbezorgde vakantie in de Achterhoek.

Truus en Herman Veldkamp hebben zich toegelegd op het creëren van een idyllische vakantieplek waar gasten zich werkelijk thuis voelen. Het geheel is tot in de kleinste details met veel smaak ingericht. 

Bij ‘De Wandhorst’ wordt u gastvrij onthaald door de familie Veldkamp die u alle privacy en bewegingsvrijheid garandeert en zo nodig voor u klaar staat om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De Lodge

In deze van stro en leem gebouwde Lodge bevinden zich drie 2-persoons luxe appartementen.

De appartementen bestaan uit een slaapkamer voorzien van zeer comfortabele bedden (Eastborn – Morgana), een luxe badkamer met ruime douche, wastafel en toilet en een zitruimte met radio,TV, wifi, koelkast en koffie en thee zet mogelijkheden. Vanzelfsprekend is al het benodigde linnengoed aanwezig, inclusief badjassen.

De Lodge is omringd door terrassen en zitjes en grenst aan de fraai aangelegde tuin.

Door de zeer grote ramen, heeft men de indruk deel te zijn van het landschap.

Gastenkamers

Traditioneler van opzet zijn de 2 smaakvol ingerichte gastenkamers (de rode en de blauwe kamer) op de begane grond in de woonboerderij. Zij delen een comfortabele badkamer met doucheruimte, wastafel en toilet. De kamers zijn voorzien van radio, TV en gratis wifi. De accommodatie heeft een eigen entree met separaat toilet. In de entree staat een koelkast voorzien van wijn en frisdrank, en is de mogelijkheid om koffie en thee te zetten.

Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de gemeenschappelijke ruimte in de Lodge, of bij mooi weer buiten op het terras.

Website E-mail Telefoon