Landgoedcamping Poelhuis

Poolserweg 3, 7104 DC Winterswijk Meddo | Tel: +31543569246 | Toon op kaart

Geniet van de rust op onze eeuwenoude boerderij. Ruime plaatsen, zon en schaduw, beschut maar met uitzicht. Minder geschikt voor kinderen. Royaal uitgevoerde verwarmde sanitairruimtes, keuken en recreatiezaal. Winterswijk is een eldorado voor fietsers en wandelaars met tientallen bewegwijzerde routes, enkele nabij de camping. Ver weg van doorgaande wegen, andere recreatieterreinen en bebouwing, garanderen wij u weldadige rust als op een landgoed.

Vrij gebruik van internet.

Er zijn 15 zeer ruime standplaatsen (100 tot 150m2), geen heggetjes en geen auto naast de caravan of tent. Voor de auto's is er een aparte verharde parkeerplaats.

Het sanitair is luxe ingericht en bij koud weer centraal verwarmd, Er zijn 3 toiletruimtes, 2 douches, 2 afsluitbare wascabines met warmwater en 2 overige wastafels. Voor mindervaliden (niet elk rolstoelgebruik) kunnen we op verzoek vooraf een grote badkamer met toilet, douche en wastafel beschikbaar stellen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Aparte keuken met onder andere een wasautomaat en verder een kookgelegenheid voor tentkampeerders, bij haast of slecht weer.

Wij zijn een camping voor hen die rust zoeken en rust meebrengen. We hebben dan ook geen speelmogelijkheden en voorzieningen voor kinderen.

Website E-mail Telefoon