Hof van Eckberge

Lintveldseweg 1a, 7151 NK Eibergen | Tel: +31545461100 | Toon op kaart

Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini Zoo in Eibergen.

Een belevenis voor jong en oud! Hof van Eckberge, een veelzijdige 25.000 m2 grote speel- en belevingsaccommodatie, met als thema "Nuovo Mundo", de nieuwe wereld onder de Hollandse eikenbomen.

U ervaart bij ons het hele jaar door binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning. Eindeloos plezier voor jong én oud: (disco)bowling, 400m2 lasergamejungle, snoezelruimte, uitdagende klimstructuren, ruim 10.000 liter zoutwateraquaria, 'natuurlijk spelen', houten speel- en klimtoestellen, beachvolleybalveld en bowls (jeu de boules). In onze mini ZOO voert het belevingspad u langs onder andere ara's, wasberen, wallaby's, rendieren, stekelvarkens, prairiehondjes, nandoe's en bijzondere watervogels. Tevens beschikt Hof van Eckberge over bijzondere vergader- en congresfaciliteiten en zijn wij dé locatie voor evenementen tot ca. 1000 personen.

Doordat wij beschikken over onder andere een rolstoeltoegankelijke bowling, lasergame met uniek rolstoel-shootingpoint en een snoezelruimte, is onze accommodatie ook uitermate geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Maak uw dagje uit bij Hof van Eckberge compleet met een bezoek aan ons restaurant waarin wij u naast een drankje graag laten genieten van gerechten bereid in eigen keuken.

Kijk voor de actuele openingstijden en -dagen van Hof van Eckberge op www.hofvaneckberge.nl. Hier vindt u tevens onze actuele entreeprijzen.

Bij All Inclusive gelden de volgende prijzen:

Kids t/m 7 jaar €13,90

Kids 8 t/m 11 jaar €15,90

Vanaf 12 jaar €24,90

Verlenging per half uur €3,50

"De inbegrepen dranken vindt u op het drankeneiland bij de kookstudio."

Belevenis voor jong en oud. 2400 m2 binnenaccommodatie lasergame / bowlingbanen / klimstructuur.

Buitenspeeltuin 5000 m2 met houten toestellen.

Belevingstuin van 600 m2./ via de boomgaard komt men in een gebied van ruim 10.000 m2. oog in oog met verschillende diersoorten.

Website E-mail Telefoon