Vliersche Veld Groepsaccommodaties

Kieftendijk 15, 7161 RL Neede | Tel: +31 6 23202358 | Toon op kaart

Groepsaccommodatie Vliersche Veld is een luxe accommodatie voor 24 personen. Deze luxe vakantievilla ligt op een unieke plek, midden in de natuur op een ruim 8 hectare groot natuurterrein in Neede. Een dorpje in de Achterhoek tussen Haaksbergen en Eibergen aan de rand van de Provincie Gelderland en Overijssel en zo’n 15 km. van de Duitse grens.

Deze luxe groepsaccommodatie biedt haar gasten 12 2-persoons slaapkamers en 12 badkamers (waarvan 2 ingericht voor mindervalide). “Wat een geweldig uitzicht” en “Het lijkt hier wel een hotel” krijgen we vaak als compliment van onze gasten te horen. De ruime open keuken met kookeiland, de living, de speelruimtes, het grote buitenterrein met beach volleybalveld en voetbalveld, de tafeltennistafel, de vuurplek en de heerlijke hottub maken deze groepsaccommodatie uniek. De groepsaccommodatie is geheel CO2 neutraal gebouwd en gelijkvloers, dus voor iedereen toegankelijk. 

De rust, de ruimte en de prachtige natuur halen u even helemaal uit de dagelijkse sleur van de drukte van alle dag. Hier wordt u ’s morgens nog gewekt door de vele vogels en ziet u de reigers, konijnen, hazen en reeën nog dagelijks op het terrein. En zeg nu zelf: wie wil de dag nu niet afsluiten met een geweldig weids uitzicht, een heerlijk vuurtje en een prachtige sterrenhemel? 

De omgeving is erg geschikt om mooie wandel- of fietsroutes te maken en ondertussen te genieten van het mooie coulisselandschap waar de Achterhoek zo bekend om staat. Of breng eens een bezoekje aan de mooie kastelen in de omgeving, ga het water op met een bootje, kano of sup of maak een rondrit met een E-chopper en geniet tussendoor van een kop koffie bij één van de vele Rustpunten die de Achterhoek kent. 

Wees welkom bij ons op het Vliersche Veld in de Achterhoek!

Website E-mail Telefoon