Sportwijzer

Mors 15, 7151 MX Eibergen | Tel: +31 545 475450 | Toon op kaart

Actief in de Achterhoek 

Beleef samen een laagdrempelige buiten of binnen activiteit bij Sportwijzer en maak je verblijf in de Achterhoek extra waardevol! Het perfecte dagje uit voor jong en oud! Groepen van klein tot groot kunnen bij ons terecht. Ga eens op de mountainbike of step door het bos of ga wandelend en speurend met een GPS-toestel door de omgeving van Eibergen.  Ontdek de veelzijdigheid en rust van Eibergen vanaf een sup, kano of kajak.

Kanovaren | Kajakken | Suppen

Vaar vanaf onze kanosteiger in een 2/3-persoons Canadese kano, 1-persoons kajak of sup heerlijk ontspannen een mooie ronde. Volg de vaarroutes over rivier de Berkel in combinatie met zijtakken van de oude Berkel en verbaas u over de groene omgeving met rust en ruimte. Sportwijzer in Eibergen is gevestigd direct aan rivier de Berkel. 

Indoor dronevliegen | Lasergamen | ArcheryTag

Ervaar het vliegen met een drone! Eerst oefenen op drone flightsimulator en vervolgens zelf vliegen en basispatronen en vluchtoefeningen uitvoergen. Voor groepen die uitdaging zoeken en actief bezig willen zijn bieden wij ArcheryTag en lasergamen aan, maar ook voor handboogschieten kunt u bij ons terecht. 

Mountainbiken | Steppen

Wil je mountainbiken of steppen (kick-biken) vanaf je verblijfsadres? We bezorgen de mountainbikes en kickbikes bij je op locatie en stippel zelf een mooie route uit. Voor uitgezette tochten kun je ook vanaf onze locatie mountainbikes en steps huren, incl. een GPS-toestel. Tracks zullen je lijden door bossen, langs landerijen en diverse watergebieden rond en om Eibergen.

Activiteit op locatie |teambuilding| familiespelen 

Verblijf je met een gezelschap op een van de mooie overnachtingslocaties in de Achterhoek? Sportwijzer heeft diverse activiteiten, attracties en teamspelen- en of familiespelen die zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Denk hierbij aan o.a. geocache, teambuilding, wie is de Mol?, casinoavond, pub quiz of zeskamp. Ook de verhuur van een opblaasbare stormbaan, springkussen of diverse kinderspelen vind je in ons uitgebreide assortiment.

Onze missie is om deelnemers een persoonlijke en bijzondere activiteit te bezorgen! 

Je bent van harte welkom en adviseren u graag.

Website E-mail Telefoon