Kaasboerderij Weenink

Eimersweg 3, 7137 HG Lievelde | Tel: +31544371446 | Toon op kaart

Met eigen ogen zien hoe boerenkaas wordt gemaakt? In de kaasmakerij is dit proces stap voor stap te volgen. In de landwinkel kunt u het eindresultaat proeven.

Niet alleen Boerenkaas van jong tot oud en bijna 20 soorten kruidenkazen maar ook andere heerlijke & eerlijke streekproducten uit de Achterhoek. U kunt zelf pakketten samenstellen van lekkere streekproducten en originele cadeau-artikelen.

Nagenieten kunt u in ons proeflokaal, in de Koepel of op ons terras.

Actief

Beleef de boerderij: actief met Kaaskwis, boerenspelen en Boerengolf tussen de koeien. Kaasboerderij Weenink is een ideaal start- en eindpunt voor een wandel-/fietstocht door het prachtige Achterhoekse landschap.

Boerderij

Geniet van de dieren op de boerderij en voor de kleintjes, knuffel de kalfjes en de konijntjes, ontspan in de zandbak of op het springkussen. Wij bieden diverse mogelijkheden voor kinderfeestjes.

Voor Groepen

Zoekt u een locatie voor een zakelijke bijeenkomst of is het tijd voor zomaar een feestje? Kaasboerderij Weenink heeft een inspirerende omgeving, leuke programma´s, lekker eten én de kinderen vermaken zich op de boerderij.

Website E-mail Telefoon