Stadsbrouwerij de Borghman

Het Zand 25, 7126 BG Bredevoort | Tel: +31543450089 | Toon op kaart

Midden in het historisch centrum van de Heerlijkheid Bredevoort bevindt zich, op de plek waar vroeger het kasteel Bredevoort stond, Stadsbrouwerij de Borghman.

In onze eigen brouwinstallatie brouwen wij wekelijks diverse Craft Bieren op ambachtelijke wijze. De Borghman heeft naast de brouwerij ook een bargedeelte,een sfeervol ingericht proeflokaal en een gezellig kleurrijk terras, dit alles gehuld in huiselijke sferen.

Als gast kunt u terecht voor een heerlijk kopje Achterhoekse koffie, diverse smaken losse thee met huisgemaakt gebak of genieten van een lunch met bijvoorbeeld eigen gemaakt bierbostelbrood en uiteraard van de Craft Bieren uit eigen brouwerij. De Borghman heeft altijd, naast zijn eigen bieren, meer dan 75 Craft Bieren in huis van andere gepassioneerde brouwers.

U kunt op afspraak een rondleiding met proeverij boeken vanaf 4 personen. Deze rondleiding wordt gegeven door één van de brouwers. Tevens is het mogelijk om bij de Borghman met grotere gezelschappen een besloten middag of avond te boeken.

U bent van harte welkom op

dinsdag en woensdag van 13.00 – 17.00 uur

donderdag en zondag van 13.00 – 22.00 uur

vrijdag en zaterdag van 13.00 – 01.00 uur

Website E-mail Telefoon