Camping Vreehorst

Vreehorstweg 43, 7102 EK Winterswijk | Tel: +31 543 514805 | Toon op kaart

Camping Vreehorst (12 hectare groot) is een ideale camping die voor een ieder die van rust, ruimte, natuur, wandelen en fietsen houdt. De camping ligt in het oosten van de Achterhoek in het mooie buitengebied van Winterswijk en grenst aan het prachtige natuurgebied de Bekendelle. Camping Vreehorst ligt op slechts 3 km van de gezellige winkelplaats Winterswijk en ook het nabijgelegen Duitsland is zeker een bezoekje waard. De camping is een absolute aanrader met prachtige en luxe voorzieningen.

Welkom op Vreehorst Camping in Winterswijk

Vreehorst Camping in Winterswijk is een moderne en luxe camping in Winterswijk met veel voorzieningen. De camping, gelegen in “Nationaal Landschap Winterswijk”, ligt op slechts 300 meter van het schitterende natuurgebied “de Bekendelle”. Liefhebbers van wandelen en fietsen kunnen dan ook hun hart ophalen in dit unieke stukje Winterswijk. Verder is de gezellige winkelplaats Winterswijk zeer nabij op c.a. 3 kilometer.

Naast de ruime plaatsen op de camping en de luxe sanitairgebouwen is het ook een leuke camping voor kinderen; een buiten- en binnenzwembad met een apart peuterbad, een speeltuin met springkussen en een prachtig sportveld met kunstgras. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar.

Prachtig sanitair

Camping Vreehorst weet dat goed en schoon sanitair belangrijk is. Hier wordt dan ook veel zorg aan besteed. De sanitairgebouwen zijn luxe uitgevoerd en beschikken o.a. over vloerverwarming, familiedouches en babyroom. Toiletgebouw 2 is deels ondergronds gebouwd en bereikbaar via traptreden.

Comfortplaatsen, Comfortplaatsen PLUS en Privé sanitair

Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen en/of comfortplaatsen plus en voldoen aan de hedendaagse wensen; 100 m2 tot 140 m2, eigen watertappunt met afvoer, 10 Amp. of 16 Amp. elektriciteit, tv-aansluiting en gratis Wifi ontvangst. Ook is het mogelijk een plaats met privé sanitair te boeken of een verharde camperplaats.

Luxe chalets

Op onze camping staan diverse verhuurchalets. Varierend van 4 tot 6 personen en zeer luxe uitgevoerde chalets met overdekte veranda.

Glamping

Op zoek naar een echte “Glamping” beleving? Dan kunt u terecht in een compleet ingerichte safari-  EN LODGEtenten. Een eigen badkamer, keuken, hemelbed en terras met ligstoelen maken het geheel compleet. U kunt ook kiezen voor de luxe 6-persoons trek-in of de 4-persoons Sky-Cabin, deze staat op hoogte en geeft u een fantastisch uitzicht. 

Voorzieningen

Verder vindt u alle moderne voorzieningen voor een geslaagde en luxe kampeervakantie, zoals: openlucht zwembad met apart kinderbad, gratis WiFi op de gehele camping, snackbar, brasserie, terras, speeltuin met springkussen, multifunctioneel sportveld met kunstgras, fietsverhuur, dagelijks verse broodjes en kranten, beperkt assortiment levensmiddelen, een dierenweide met walibi’s en in het hoogseizoen een recreatieprogramma.

Camping Vreehorst uw fietscamping

Camping Vreehorst heeft fietsers in haar hart gesloten. Bij de receptie zijn fietsen te huur en kunt u fietsroutes van de omgeving kopen. Winterswijk valt onder het fietsknooppuntennetwerk van de Achterhoek. Het Achterhoekse knooppuntensysteem is bijna 1.500 km lang.

Camping Vreehorst is aangesloten bij het ANWB-fietsservicepunt. Mocht u fietspech hebben dan kunt u met behulp van de aanwezige ANWB-rijwielhulpkist eenvoudige reparaties aan uw fiets uitvoeren.

Website E-mail Telefoon