Camping en Groepsaccomodatie De Vlierhof

Hupselse Markenweg 25, 7151 NV Eibergen | Tel: +31 544 481 375 | Toon op kaart

Verscholen in het Achterhoekse coulisselandschap ligt vakantieboerderij De Vlierhof.
Zowel de boerderij als de omgeving ademen de sfeer van authenticiteit; lieflijke dorpjes, kronkelende weggetjes en groene weilanden.

De Vlierhof ligt centraal tussen, en op tien minuten fietsen van de dorpen Eibergen, Groenlo en Beltrum. Het ruime boerenerf is een avontuurlijke en veilige speelplaats voor kinderen. Zij kunnen naar hartelust pony rijden, er zijn skelters en ook de kleindieren ontbreken niet. Er is een waterplas om te zwemmen, waterfietsen en te vissen.

De Vlierhof is een gezellige familiecamping en van alle gemakken voorzien: ruime standplaatsen, afgescheiden parkeerterrein, uitstekend nieuw sanitair, gezellige recreatieruimte en eigen ‘VVV-hoekje’. Direct vanaf de vakantieboerderij kunt u fiets en wandelroutes beginnen. Op de camping kunt u vissen en zwemmen. In de vijver kunt u vissen op Karper, Rietvoorn, Grondel, Snoek, Baars en Zeelt. Maak eens een dagtrip naar het buitenland. Duitsland ligt op ongeveer 8 km afstand, met als toegangspoort, het Zwilbrocker ven, met z’n flamingo’s.

De Vlierhof heeft ook 2 compleet ingerichte groepsaccommodaties. “De Jappe”, het boerderijtje van de laatste berkelschipper is voor 14 personen. Het sfeervolle en authentieke boerderijtje, met uitzicht op het waterpartij is, voorzien modern comfort. Groepsaccommodatie “De Vlierhof” voor 26 personen. “De Vliehof” is authentiek ingericht en heeft een gezellig leefzaal met open haard.

Website E-mail Telefoon