Brouwersnös

Eibergseweg 1, 7141 CD Groenlo | Tel: +31 544 221 009 | Toon op kaart

Een dagje uit bij Brouwersnös, dé activiteit uit de Achterhoek!

Ben je op zoek naar een leuke en betaalbare activiteit in de Achterhoek? Kom dan eens langs bij brouwerij Brouwersnös in Groenlo. Naast het brouwen van de beste Achterhoekse bieren, zijn wij ook een broedplaats voor de leukste Achterhoekse activiteiten!

Rondleiding door de brouwerij

Ons brouwproces is zeer uitzonderlijk en authentiek, we laten onze bieren namelijk drie keer vergisten. Deze unieke manier van bierbrouwen leggen we je graag uit tijdens een rondleiding door onze brouwerij. Tijdens de rondleiding zul je zien, ruiken en voelen met welk vakmanschap en liefde wij onze bieren brouwen. Kortom, het ideale uitje voor bierliefhebbers uit de Achterhoek! Bekijk hier de beschikbare tijden en prijzen voor de rondleiding.

Proef onze speciaalbieren in ons proeflokaal

Houd het niet alleen bij ruiken en zien, maar proef onze lekkere speciaalbieren ook in ons proeflokaal! In dit warme en gezellige café ben je van altijd welkom om onze speciaalbieren te proberen onder het genot van bijpassende hapjes. Echt een typisch Achterhoeks uitje voor families, vrienden en collega’s! In ons bierhuis hebben we altijd 12 verschillende soorten bier op de tap en is er dus voor iedereen wat wils! Uiteraard hebben we ook Achterhoekse koffie en frisdrank voor de kleintjes. Naast al dat ‘gezoep’, kun je hier ook terecht voor een voortreffelijke lunch of 3-gangen diner. Bekijk hier eens onze mooie bierige en toch betaalbare dinerkaart. Als je dan toch bezig bent, neem alvast een kijkje in de drank- en borrelkaart en onderzoek welk speciaalbiertje jij als eerste gaat proeven! Proost! En loat ’t oe smaken!

Rondvaart door de historische grachten van Groenlo

Ons stadje Groenlo, ook wel Grolle genoemd, heeft een rijke historie. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog tegen de Spanjaarden werden er hier hevige gevechten gevoerd. Om Groenlo te verdedigen zijn er in en rondom de stad vestingwerken aangelegd. Deze bolwerken zijn samen met andere Grolse bezienswaardigheden nog te bewonderen tijdens onze historische rondvaart over de grachten van Groenlo. Deze prachtige tocht start en eindigt bij ons eigen haventje: ‘de Brouwershaven’ en duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens de rondvaart in een fluisterbootje word je begeleid door onze kapitein die je voorziet van alle mooie verhalen. Ben je nieuwsgierig naar de tocht? Reserveer dan hier.

Tip: deze Achterhoekse activiteit is uitstekend te combineren met de rondleiding door de brouwerij, aansluitend met een hapje en een drankje (of twee) in ons proeflokaal.

Restaurant

Bij Brouwersnös hebben we niet alleen onze uiterst sfeervolle en bierig proeflokaal, maar ook een heerlijke keuken met een geweldige kok. Tussen 12:00 uur tot 16:00 serveren wij in ons restaurant een lekkere en betaalbare lunch. Vanaf 16:30 kun je bij ons terecht voor een 1,2, of 3-gangen diner, met als het toelaat, bierige elementen!

Bij mooi weer is het drinken en eten te genieten op ons terras met uitzicht over ons bierpark en onze ‘Brouwershaven’ aan de Grolse Grachten. 

Brouwersshop, onze Bierwinkel

Wil je nou na je dagje uit bij Brouwersnös thuis nagenieten van al dat lekkers? Kom dan even gezellig shoppen bij ons in het winkeltje, oftewel onze Brouwersshop. Hier kun je al onze speciaalbieren kopen, maar ook glazen, cadeauverpakkingen, vilten, T-shirts, caps, etc. tegen aantrekkelijke prijzen! Kom je op dit moment liever even niet bij ons over de vloer? Dan is er ook de mogelijkheid om je bestelling te plaatsen via onze webshop. Deze is 24/7 geopend!

Website Telefoon