De Twee Bruggen

Meenkmolenweg 13, 7109 AH Winterswijk Miste | Tel: +31543565366 | Toon op kaart

De Twee Bruggen, een welgekozen naam. Niet alleen vanwege de letterlijke bruggen over de Slinge: één van de mooiste beken van de Achterhoek. Maar zeker ook vanwege de ’bruggen’ tussen de prachtige, afwisselende natuur en de luxe van ons vakantiepark met alle mogelijke faciliteiten. Laat u heerlijk in de watten leggen tijdens een kampeervakantie of verblijf in een comfortabele bungalow, mobile of chaletboerderij.

5 Sterren Vakantiepark & Camping

Een vakantie met je gezin of een ontspannen weekendje weg met z’n tweeën?

5 Sterren Vakantiepark De Twee Bruggen is gelegen in Winterswijk in de provincie Gelderland en biedt voor ieder wat wils. Onze camping biedt de ideale combinatie van rust, ruimte én net dat beetje luxe dat je verblijf perfect maakt. Vakantiepark De Twee Bruggen is een welgekozen naam. Niet alleen vanwege de letterlijke bruggen over de Slinge: een van de mooiste beken van de Achterhoek. Maar zeker ook vanwege de ’bruggen’ tussen de prachtige, afwisselende natuur en de luxe van ons 5 sterren vakantiepark.

Geniet van onze camping in het oosten van Gelderland!

Ons 5 sterren vakantiepark in de Achterhoek biedt alle faciliteiten en mogelijkheden voor een comfortabele en luxe vakantie. Op onze camping kunt u het gehele jaar kamperen. Daarnaast kunt u verblijven in een comfortabele bungalow, mobile met centrale verwarming of chaletboerderij met sauna. U kunt het zo luxe maken zoals u zelf wilt.

Ruim opgezette kampeerplaatsen

Onze 5 sterren camping in de provincie Gelderland bestaat uit ruim opgezette kampeervelden te midden van de natuur. Het is er heerlijk kamperen met alle faciliteiten in de buurt. U kunt kiezen uit drie verschillende kampeerplaatsen:

Comfortplaatsen met 10 ampère stroom / water / riolering en tv aansluiting op de plek

Comfort XL plaatsen met 16 ampère stroom / water / riolering en tv aansluiting op de plek, plek ruim 150 m2!

Supercomfortplaatsen kamperen met uw eigen privésanitair gecombineerd met de luxe van een comfort XL plaats. Daarnaast zijn onze supercomfortplaatsen extra ruim opgezet. Iedere afzonderlijke plek beschikt over ruim 150 m2!

Alle faciliteiten het hele jaar door

Zoals u van een vijfsterrenpark mag verwachten, beschikken wij over alle faciliteiten om uw vakantie tot een waar genot te maken. Van een overdekt en openlucht zwembad, sauna, uitgebreid animatieteam in het hoogseizoen, grote zandspeeltuin, bowling, fiets en skelterverhuur, dierentuin en 30 hectare recreatieplas op een steenworp afstand tot een pannenkoeken- en a-la-carte restaurant, cafetaria, een gezellige bar, supermarkt én een croissanterie met ontbijtmogelijkheid.

De sanitairgebouwen op het kampeerterrein zijn vanzelfsprekend het hele jaar door geopend en verwarmd, waardoor de verwoede kampeerder zelfs hartje winter bij ons in de Achterhoek kan vertoeven. Ook ons overdekte zwembad is het gehele jaar door geopend van 08:00 tot 22:00. De Twee Bruggen beschikt daarnaast over een eigen draadloos internet netwerk. Wilt u uw laptop graag gebruiken tijdens uw verblijf dan hoeft u zich dus geen zorgen te maken over de bereikbaarheid.

Kortom, alle faciliteiten en mogelijkheden voor comfortabel en luxe kamperen, het gehele jaar door.

Activiteiten voor jong en oud

Op ons vakantiepark is ons animatieteam in de landelijk vastgestelde schoolvakanties en in de weekenden van april tot oktober druk in de weer om de vakantie voor uw kinderen onvergetelijk te maken. Beleef de avonturen van Klara de Koe in het buitentheater of doe mee met de playbackshow. Er zijn activiteiten voor iedereen: van knippen en plakken tot optreden in een musical. Het animatieteam richt zich met name op kinderen tot 12 jaar.

Voor de oudere jeugd (12+) organiseren wij dagelijks sportieve activiteiten. Disco’s en dergelijke worden op onze camping niet georganiseerd. Wij adviseren om met oudere jeugd die in dergelijk vermaak geïnteresseerd is een beter passend park uit te zoeken.

Restaurant De Schoppe

Restaurant De Schoppe gelegen in Winterswijk midden in de prachtige natuur van de Achterhoek biedt alle mogelijkheden om de innerlijke mens te verwennen. Of het nu gaat om een pannenkoek boerenpummel, frikandel met yoppiesaus, broodje gezond of een heerlijk driegangenmenu. Bij Restaurant De Schoppe kunt u het hele jaar terecht om lekker te dineren, lunchen of gewoon een lekker drankje te drinken aan de bar of op het terras.

Bar De Schoppe, daar waar in 1968 ons bedrijf begon, is de perfecte plek voor een kopje koffie met taart bij de haard, een biertje of wijntje met bitterbal en de plek om met een schuin oog naar die spannende voetbalwedstrijd op tv te kijken...

Wilt u een tafel reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op via; 0543-565325

W hopen u te mogen begroeten op ons vakantiepark in Winterswijk!

Website E-mail Telefoon