Groepsaccommodatie De Grenswachter

Driehonderdmeterweg 1, 7121 KK Aalten | Tel: +31543491230 | Toon op kaart

Een luxe, sfeervolle en comfortabele accommodatie, een verblijf waar men zich direct thuis voelt. Gelegen in het mooie coulissenlandschap van De Achterhoek, ideaal gebied voor wandelen en fietsen. Rondom een grote tuin met terras/zitjes, speeltoestel, zandbak en een grote trampoline voor kinderen en een trapveldje voor de voetballiefhebbers. Een ideale locatie voor een gezellig verblijf met familie of vrienden, maar ook voor het houden van bijvoorbeeld vergaderingen, bedrijfstraining, cursussen, teambuilding of een reunie. Ook een mogelijkheid om draadloos te kunnen internetten.

Groepsaccommodatie/vakantieboerderij De Grenswachter, een sfeervolle oude boerderij met Schoppe die verbouwd is tot luxe accommodaties met het comfort van nu, waardoor men zich direct thuis voelt. Gelegen in het mooie coulisselandschap van de Achterhoek tussen Aalten, Winterswijk en de Duitse grensstreek. Een perfecte plek voor natuurliefhebbers en mensen die van rust en ruimte houden. Regelmatig is er wild te zien rondom de accommodatie.

Er zijn veel mooie (grensoverschrijdende) fiets- en wandelroutes in de omgeving. Een grote tuin rondom met speeltoestellen, grote ingegraven trampoline en een trapveldje met doelen voor de kinderen. In Groepsaccommodatie De Grenswachter kunt u gratis gebruik maken van Wifi.

Kortom, een ideale locatie voor een gezellig verblijf met familie of vrienden, maar ook voor het houden van bijv. vergaderingen, bedrijfstrainingen, cursussen, teambuilding of een reünie. Beleef de Achterhoek, het is de moeite waard!

Website E-mail Telefoon