Stichting IJsselvaart

Postbus 39, 7070 AA Ulft | Toon op kaart

Bewonder het unieke achterhoekse coulissenlandschap en de prachtige rivieroevers van de Oude IJssel eens vanaf een elektrische fluiterboot. Dat is een ontspannende ervaring die u echt niet mag missen.

Op de “Iesselganger” kunt u het op een comfortabele en veilige manier beleven, samen met uw gezin, uw familie en al uw vrienden. Geniet van het prachtige uitzicht. We varen het traject van de Sluis bij Ulft naar het stuwsluizencomplex de Pol bij Gaanderen vice versa. U komt op locaties, waar u nooit eerder was…

Aan boord wordt u van harte welkom geheten door onze schipper, samen met onze gastvrouw of gastheer. Onze vrijwilligers verhalen onderweg graag over wetenswaardigheden en over feitjes die u mogelijk nog niet kent. Ook de prachtige natuur komt aan bod. En dan is er nog die stilte….

Onze vrijwilligers houden van varen, van boten, van mensen en van het leven op en rond het water. Zo houden we de prijs klein en bent u verzekerd van een prima sfeer aan boord. Samen met u zorgen ze voor een veilig en plezierig verblijf aan boord.

Naast de reguliere rondvaarten organiseren wij op gezette tijden speciale arrangementen of excursies.

Website E-mail