Natuurcamping de Wijte

Harfsensesteeg 8, 7211 MH Eefde | Tel: 0619379435 | Toon op kaart

Een kleinschalige camping midden in het groen

Natuurcamping De Wijte is een kleinschalige camping in het buitengebied van Eefde. Via een lange oprijlaan rijd je de camping op. Je kiest zelf een plekje in de boomgaard of aan de akkerrand waar je caravan, tent of minicamper neerzet. De camping telt  ongeveer 9 plaatsen, die zijn allemaal voorzien van elektriciteit. Het voormalige pauwenhok is omgetoverd tot een gezellige huiskamer, waar je gebruik van kunt maken. Het vele groen, de rust en ruimte maken het makkelijk om even helemaal af te schakelen en je over te geven aan het ritme van de natuur. 

Op het terrein is ook een groepsaccomodatie aanwezig. In de wintermaanden is het in gebruik als vergaderaccomomatie en in de zomer te huur als vakantiehuis. 

Op stap in de omgeving

De omgeving met de vele landgoederen en de Gorsselse Heide op steenworp afstand, leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. De camping ligt niet ver van enkele bezienswaardigheden, zoals het sluizencomplex in Eefde, de musea MORE in Gorssel, STAAL in Almen en Huis Verwolde in Laren. Landstad Lochem en de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen allemaal binnen fietsafstand. 

Website E-mail Telefoon