B&B Roes

Weijenberg 4, 7218 BG Almen | Tel: +31624151318 | Toon op kaart

Houd je van rust en luxe in een mooie groene omgeving? Dan is overnachten in onze Bed & Breakfast Roes een heerlijke optie.  Plof tussen de kussens op de brede vensterbank, drankje erbij en geniet!

B&B Roes is nieuw gebouwd in 2021, geheel geïsoleerd en vrijstaand met eigen terras aan voor- en achterzijde uitkijkend op natuurgebied t Elger. De B&B is van alle gemakken voorzien en heeft een ruime zit-/slaapkamer met badkamer en een aparte eetgedeelte. 

Het ligt in het pittoreske Almen waar men kan wandelen, fietsen, kanoën, tennissen en zwemmen. Het kenmerkende landschap rond Almen is een coulisselandschap en bevindt zich tussen het Twentekanaal en het riviertje de Berkel. In de omgeving zijn historische plaatsen te bezoeken zoals Hanzestad Zutphen, stadje Lochem en kastelendorp Vorden (ca. 10 km afstand) en ook diverse landgoederen Velhorst, Hackfort en 't Waliën (op loop-/fietsafstand). Binnen 6 minuten lopen van de B&B is het dorpscentrum met museum STAAL, een restaurant, een pizzeria en een supermarkt.

Wees van harte welkom in onze gloednieuwe B&B en geniet van het prachtige Almen voor een heerlijk vakantiegevoel.

Website Telefoon